BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNew York’ta yeni dalga endişesi----

New York’ta yeni dalga endişesi

New York’ta yeni dalga endişesi
27 Kasım 2021 - 10:50 www.finansgundem.com

ABD'nin New York eyaletinde corona virüsü salgınında kış aylarında artışa geçmesi beklenen yeni vakalarla mücadele kapsamında acil durum ilan edildi.

Dünya genelinde başta Avrupa ülkeleri olmak üzere birçok ülkede corona virüsü salgınında vaka sayılarındaki artış nedeniyle yeni tedbirler alınıyor.

ABD’nin New York eyaletinde Vali Kathy Hochul, kış aylarında artışa geçmesi beklenen vakalar nedeniyle 15 Ocak’a kadar eyalet genelinde acil durum ilan edildiğini duyurdu. Hochul, “Covid-19’un yayılmasını önlemek ve salgınla mücadele etmek için olağanüstü önlemler aldık. Ancak, önümüzdeki kış aylarında beklenen ani vaka artışlarının uyarı işaretlerini görmeye başlıyoruz” dedi.

3 Aralık’ta yürürlüğe girecek olan acil durum kararı, eyalet yetkililerinin salgınla mücadelede gerekli malzemeleri hızlı bir şekilde temin etmesine, hastane kapasitesini artırmasına ve personel sıkıntısıyla mücadele etmesine olanak sağlayacak.

İskoçya'da kırmızı alarm!

 

ABD borsaları kısa günde sert düştü

 

Bilim Kurulu Üyesi Özlü: Aşı yaptırmayanlar büyük risk altında

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)