BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNew York'ta belediye başkan adayları için ön seçim yapılacak----

New York'ta belediye başkan adayları için ön seçim yapılacak

New York'ta belediye başkan adayları için ön seçim yapılacak
21 Haziran 2021 - 20:58 www.finansgundem.com

2 Kasım’da yapılacak belediye başkanlığı seçimlerine katılacak adayları belirlemek için ABD’nin New York şehri seçmenleri yarın sandığa gidecek

ABD’nin New York şehrinde yarın sabah yerel saatle 06.00’da başlayacak ön seçimlerde, Demokrat ve Cumhuriyetçi partililer kendi adaylarını belirlemek için 21.00’e kadar oy kullanacak.

New York Belediye Başkanlığı için Demokratlardan 13 aday adayı, Cumhuriyetçi partiden 2 aday adayı bulunuyor.

New York’un 110. belediye başkanı seçilecek

Her iki parti aday adaylarından yüzde 50’den fazla oy alan, 2 Kasım’da yapılacak belediye başkanlığı seçiminde New York’un 110’cu belediye başkanı olmak için yarışacak.

2013’te yüzde 73 ve 2017’de yüzde 67 oy ile New York Belediye Başkanlığına seçilen Bill de Blasio, iki dönem sınırlaması nedeniyle bu seçimlere katılamıyor.

Dört popüler aday var

Demokrat parti adayının kazanması beklenen New York’ta, son anketlere göre Brooklyn İlçe Başkanı Eric Adams, eski ABD Başkan adayı Andrew Yang, eski New York şehri (NYC) Sanitasyon Komiseri Kathryn Garcia ve sivil haklar avukatı Maya Wiley ilk sırada yer alıyor.

Bu dört aday arasından da aynı zamanda 22 yıllık eski polis memuru olan 60 yaşındaki siyahi Adams’ın, şehirdeki siyahi ve Yahudi seçmenlerin tercih ettiği bir aday olarak belediye başkanlığına en yakın isim olduğu tahminleri yapılıyor.

ABD'de Kovid kaynaklı can kaybı yükseliyor!

 

ABD'de sıcaklıklar rekor kırıyor!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)