BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNew York Valisi sağlık çalışanlarını yardıma çağırdı----

New York Valisi sağlık çalışanlarını yardıma çağırdı

New York Valisi sağlık çalışanlarını yardıma çağırdı
01 Nisan 2020 - 07:34 www.finansgundem.com

ABD'de korona virüsten en fazla etkilenen eyalet olan New York'ta vaka sayısı hızla artıyor. Vali Cuomo, diğer eyaletlerdeki sağlık çalışanlarına yardım çağrısı yaptı. Vali'nin kardeşi CNN haber sunucusu Chris Cuomo da koronaya yakalandı


ABD’de korona virüsüne bağlı vaka sayıları hızla artıyor. Ülkedeki vaka sayısı 175 bin 669’a, yaşamını yitirenlerin sayısı da 3 bin 424'e yükseldi. Korona virüsünden en fazla etkilenen eyalet olan New York’ta da bilanço giderek ağırlaşıyor.

New Valisi Andrew Cuomo, düzenlediği basın toplantısında, ABD’de görevli sağlık çalışanlarından yardım istedi. Vali Cuomo, yaptığı çağrıda, “New York’a gelin. Yardıma ihtiyacımız var. Daha fazla sağlık çalışanına ihtiyacımız var” dedi.

Vali Cuomo, eyalet genelinde şimdiye kadar yaptıkları test sayısının 205 bin 186’ya, eyalet genelinde saptanan korona virüsü vakası sayısının 75 bin 795’e, salgın hastalığa bağlı yaşamını yitirenlerin sayısının da bin 550'ye yükseldiğini açıkladı.

Cuomo, New York’taki vakaların bir günde 9 bin arttığını, ölüm oranının da bir günde yüzde 27 artış gösterdiğini kaydetti.

CNN haber sunucusu Chris Cuomo'nun testi pozitif çıktı

Vali Cuomo, CNN’de görev yapan kardeşi Chris Cuomo’da yapılan test sonucunun pozitif çıktığını da açıkladı.


New York Valisi Andrew Cuomo (sağda) ve kardeşi CNN sunucusu Chris Cuomo (solda)

Chris Cuomo da Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, korona virüsü testinin pozitif çıkmasına rağmen, karantina altına girdiği evinin bodrum katından programını sunmaya devam edeceğini belirtti.

Pazartesi gecesi program sırasında solgun görünen Cuomo mesajında, ateşinin çıktığını, nefes darlığı yaşadığını anlattı. Cuomo, ''Umarım çocuklarıma ve eşim Cristina'ya virüs bulaştırmamışımdır. Bu beni hastalıktan daha kötü hissettirir,'' diye yazdı.

KAMYONLARLA MORGA TAŞINDILAR

New York’ta ambulans eksikliğinden yaşamını yitiren bazı kişiler kamyonlarla morglara taşındı. New York’a 250 ek ambulansın geleceği bildirildi.

US Open tenis turnuvası kortlarına hastane kurma planı

New York’ta yatak kapasitesini arttırma çalışmaları da sürüyor. Geleneksel US Open (ABD Açık) tenis turnuvasının yapıldığı New York’un Queens bölgesindeki kortlara hastane kurulması yönünde çalışmaların başlatıldığı belirtildi.

Dün gece boyunca kentin simgelerinden biri olan Empire State binasının ışıkları sağlık çalışanlarına destek için kırmızı yandı.

Rikers Island hapishanesindeki çok sayıda mahkum ve görevlide korona virüsü tespit edildi

New York’un Rikers Island hapishanesinde de çok sayıda mahkum ve cezaevi çalışanında korona virüsü tespit edildiği, vaka sayısının hızla arttığı açıklandı. (amerikaninsesi.com)

Trump'ın sağlık kurmayları karamsar konuştu

 

Trump korona virüs için bu defa veba dedi

 

ABD'de hayatını kaybedenlerin sayısı Çin'i geride bıraktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)