BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporNew York Maratonu'nda Kenyalı atletler birinci----

New York Maratonu'nda Kenyalı atletler birinci

New York Maratonu'nda Kenyalı atletler birinci
07 Kasım 2022 - 01:20 www.finansgundem.com

Bu yıl 51'incisi düzenlenen New York Maratonu'nu erkeklerde Kenyalı Evans Chebet, kadınlarda Kenyalı Sharon Lokedi kazandı.

New York'ta, Staten Island'dan başlayıp Brooklyn, Queens ve Bronx geçildikten sonra Manhattan'daki Central Park'ta biten maratonun kazananları belli oldu.

Yarışı önde götüren Brezilyalı atlet Daniel Do Nascimento'nun yere yığılmasının ardından ilk sıraya yerleşen Chebet, sıcak havaya ve neme rağmen birinciliği bırakmadı.

19 Nisan'da yapılan Boston Maratonu'nu da kazanan Kenyalı atlet, maratonu 2 saat 8 dakika 41 saniyede tamamladı.

Erkeklerde, Etiyopyalı Shura Kitata 2 saat 8 dakika 54 saniye ile ikinci, Hollandalı Abdi Nageeye de üçüncü sırayı aldı.

İlk kez katıldığı maratonda birinci oldu


New York Maratonu'nun kadın birincisi de aynı ülkeden, yarışa ilk kez katılan ve 2 saat 23 dakika 23 saniyede bitiş çizgisine ulaşan Sharon Lokedi oldu.

Kadınlar kategorisinde İsrailli Lonah Chemtai Salpeter 2 saat 23 dakika 30 saniyeyle ikinciliği, Etiyopyalı dünya şampiyonu Gotytom Gebreslase üçüncülüğü kazandı.

150 ülkeden katılımın gerçekleştiği 51. New York Maratonu, sıcaklığın 22 derecenin üzerinde, tarihinin en sıcak koşulları arasında gerçekleşti.

2021'de düzenlenen 50. New York Maratonu'nu da erkeklerde Kenyalı Albert Korir, kadınlarda ise aynı ülkeden Peres Jepchirchir kazanmıştı.

New York Maratonu


Bu sene 51. kez düzenlenen New York Maratonu'na, havanın güzel olması ve Kovid-19 önlemlerinin kaldırılmasının ardından katılım sayısı salgın döneminden bu yana ilk defa 50 bini geçti.

Staten Island Verrazzano Köprüsü'nden başlayan yarış, sembolik olarak New York'un 5 bölgesini de geçerek Manhattan Central Park bitiş çizgisinde son buldu.

New York Maratonu, 2020'de Kovid-19 salgını nedeniyle iptal olmuş, 2021'de kısıtlamalar nedeniyle 25 bin civarında koşucuyla gerçekleşmişti. 

New York'ta banka soymak yeniden popüler mi oluyor?

 

New York Post hacklendi

 

44. İstanbul Maratonu'nu Kenyalı kazandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)