BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporNew York Maratonu koşuldu----

New York Maratonu koşuldu

New York Maratonu koşuldu
05 Kasım 2017 - 23:12 www.finansgundem.com

Maratonu erkeklerde Kenyalı Kamworor, kadınlarda ABD'li Flanagan kazandı. Flanagan, 1977'den beri New York Maratonu'nu kazanan ilk ABD'li kadın atlet oldu.

New York Maratonu'nu erkeklerde Kenyalı Geoffrey Kamworor, kadınlarda ise ABD'li Shalane Flanagan kazandı.

New York'ta, Staten Island'dan başlayıp Brooklyn, Queens ve Bronx ilçelerinden geçildikten sonra Manhattan'daki Central Park'ta sona eren maratonun kazananları belirlendi.

Erkeklerde Kenyalı atlet Geoffrey Kamworor, 2 saat 10 dakika 53 saniyelik derecesiyle kariyerindeki ilk New York Maratonu birinciliğini elde etti.

Kamworor'u 3 saniye gerisinden takip eden vatandaşı Wilson Kipsang ikinci oldu. Etiyopyalı Lelisa Desisa ise 2 saat 11 dakika 32 saniyelik derecesiyle üçüncü sırayı aldı.

40 yıl sonra ilk ABD'li birinci

Kadınlarda ABD'li Shalane Flanagan, 2 saat 26 dakika 53 saniyelik derecesiyle maratonu birinci tamamladı.

Flanagan, 1977'de birinci sırayı alan ABD'li Miki Gorman'ın ardından 40 yıl sonra bu maratonda zirveye çıkan ilk ABD'li kadın atlet oldu.

New York Maratonu'nda son 3 yıldır zirveyi bırakmayan Kenyalı Mary Keitany ise 2 saat 27 dakika 54 saniyelik derecesiyle ikinciliği elde etti. Etiyopya vatandaşı olan ancak ABD adına yarışan Mamitu Daska, 2 saat 28 dakika 8 saniyeyle bitiş çizgisine üçüncü sırada geldi.

Tekerlekli sandalye kategorisinde ise kadınlarda İsviçreli Manuela Schar, erkeklerde de aynı ülkeden Marcel Hug birinciliğin sahibi oldu. Hug, kariyerinde üçüncü kez bu zafere ulaştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)