BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaNew York Borsası yükselişle açıldı----

New York Borsası yükselişle açıldı

New York Borsası yükselişle açıldı
05 Haziran 2019 - 18:13 www.finansgundem.com

ABD hisse senetleri Çarşamba gününe yükselişle başladı.

New York Borsası, güne yükselişle başladı. Açılışın ardından Dow Jones endeksi yüzde 0,49 artışla 25.456,83 puan, S&P 500 endeksi yüzde 2,14 değer kazancıyla 2.803,27 puan ve Nasdaq endeksi yüzde 0,61 primle 7.571,14 puan seviyelerinde seyrediyor.

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell dün, Fed'in mevcut politikası konusunda rahat olduklarını ve faiz oranlarının uzun süre sabit kalmasını beklediklerini belirtti.

Powell "Şu anda politika duruşumuzun uygun olduğunu düşünüyoruz. Faiz konusunda aşağı veya yukarı yönlü bir hareket için güçlü bir durum görmüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Analistler, Powell'in açıklamalarının yatırımcılar tarafından genişlemeyi destekleyici adımlar olarak değerlendirildiğini, bu durumun da borsalarda yükselişlere neden olduğunu kaydetti.

Bugün ABD'de ham petrol stokları ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Bej Kitap Raporu'nun takip edileceğini ifade eden analistler, ticaret savaşları ve jeopolitik risklerinde yatırımcıların gündeminde olduğunu dile getirdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)