BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaNew York borsası sınırlı yükselişle kapandı----

New York borsası sınırlı yükselişle kapandı

New York borsası sınırlı yükselişle kapandı
19 Temmuz 2019 - 06:36 www.finansgundem.com

ABD-Çin ticaret müzakerelerindeki belirsizlik ve bankaların kazanç raporlarındaki olumsuzluklar, Wall Street yatırımcılarının alım iştahını azalttı. Olumsuzluklara rağmen 3 ana endeks de günü sınırlı da olsa artıda kapadı

ABD borsaları perşembe gününü sınırlı yükselişle kapadı. 

Yatırımcılar perşembe günü ABD ile Çin arasındaki ticaret müzakereleriyle ilgili gelişmelere ve bankaların kazanç raporlarına odaklandı. 

ABD ile Çin'in karşılıklı taleplerinde ilerleme sağlanamaması ve Citigroup'un karışık bir kazanç raporu açıklaması Wall Street yatırımcılarının alım iştahını azalttı. 

Citigroup'un kazanç raporunda, beklenenden daha iyi bir kâr olduğu ancak net faiz marjında ​​bir düşüş yaşandığı bildirildi. Net faiz marjındaki düşüş, gelecek dönemlerde daha düşük karlar elde edileceği endişesiyle karşılaşınca banka hisselerinde düşüş yaşandı.

S&P 500, teknoloji ve sağlık hisselerindeki yükselişle finans sektöründeki düşüşü dengeleyerek günü sınırlı da olsa artıda kapadı.

Teknoloji ve sağlık hisselerindeki yükselişler Nasdaq'ın yeni bir rekor seviyeye ulaşmasını sağladı.

Dow Jones sanayi endeksi günü 27.13 puan ve yüzde 0.1 oranında artışla 27.359.16 seviyesinde tamamladı. S&P 500 0.53 puan ve yüzde 0.02 oranında artışla gün sonunda 3.014.3 seviyesine yükseldi. Nasdaq 14.04 puan ve yüzde 0.17 artışla 8.258.19 puanda günü kapadı.

BOEING HİSSELERİNDE BÜYÜK DÜŞÜŞ

Boeing'den yapılan açıklamada 737 Max'ların daha uzun süre uçmayacak olması nedeniyle şirketin gelirinde 5.6 milyar dolarlık bir düşüş yaşandığı bildirildi. Gün içinde yüzde 2.30 değer kaybeden Boeing hisselerinin kaybı, açıklama sonrası sınırlı işlemlerde hızla arttı ve değer kaybı yüzde 8.49'a yükseldi. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)