BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaNew York borsası günü karışık seyirle kapadı----

New York borsası günü karışık seyirle kapadı

New York borsası günü karışık seyirle kapadı
07 Kasım 2019 - 05:00 www.finansgundem.com

ABD-Çin ticaret anlaşmasının erteleneceği haberinin etkisi, sağlık sektörü hisselerindeki olumlu hareketle dengelendi. ABD borsaları günü çok küçük değişikliklerle kapadı

ABD borsaları Çarşamba gününü karışık bir seyirle kapadı. S&P 500 günü artıda kapatırken Dow Jones ve Nasdaq ekside kaldı. 3 ana endekste de açılış ve kapanış puanları arasındaki fark çok düşük miktarlarda oluştu. 

ABD ile Çin arasındaki ticaret anlaşmasının ilk imzasının Kasım ayında atılması bekleniyordu. İmzaların Aralık ayına kaldığı şeklindeki açıklamalar sonrası yatırımcılar satışa geçti.  

ABD yönetiminden bir üst düzey yetkili, Donald Trump ile Çin Devlet Başkanı Şi Cinping arasında Kasım ayında yapılması planlanan görüşmenin Aralık ayına ertelenebileceğini açıkladı.  

Ancak yatırımcıların risk iştahını düşüren ticaretteki bu olumsuzluk sağlık sektörü hisselerinin performansıyla dengelendi. 

Çarşamba günü, devlet destekli sağlık sigortası şirketi Humana Inc bilançosunu açıkladı. Şirketin hisseleri, satışlarını artıracağını bildirmesinin ardından yüzde 3.5 arttı. 

Eczane zinciri CVS Health Corp'un hisseleri de, beklentileri aşan bir kar açıklamasıyla yüzde 5.4 oranında değer kazandı. 

Dow Jones sanayi endeksi günü 0.07 puanlık bir kayıpla günü 27.492.56 seviyesinde kapadı. S&P 500 2.16 puan ve yüzde 0.07 oranında artışla gün sonunda 3.076.78 puana ulaştı. Nasdaq ise 224.05 puan ve yüzde 0.29 oranında kayıpla günü 8.410.63 seviyesine düşerek tamamladı. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)