BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNew York Belediyesi'nden Trump kararı: Feshedilecek----

New York Belediyesi'nden Trump kararı: Feshedilecek

New York Belediyesi'nden Trump kararı: Feshedilecek
13 Ocak 2021 - 22:42 www.finansgundem.com

New York City Belediye Başkanı Bill de Blasio, geçen hafta ABD Başkanı Donald Trump'ın destekçilerinin Kongre'yi basması sonrasında belediyenin Başkan Trump ile iş sözleşmelerini feshedeceğini duyurdu

New York City Belediye Başkanı Bill de Blasio, geçen hafta ABD Başkanı Donald Trump'ın destekçilerinin Kongre'yi basması sonrasında belediyenin Başkan Trump ile iş sözleşmelerini feshedeceğini duyurdu

Trump şirketleri, belediyeyle anlaşmalı olarak Central Park'taki iki buz pateni pisti ve bir atlıkarıncanın yanı sıra Bronx'taki bir golf sahasını işletiyor.

De Blasio, Trump şirketlerinin bu işletmelerden yılda yaklaşık 17 milyon dolar kar elde ettiğini söyledi.

Deutsche Bank ve Signature Bank, ABD Başkanı Donald Trump destekçilerinin 6 Ocak’ta Kongre binasını basmasının ardından gelecekte Trump ya da şirketleriyle iş yapmamaya karar vermişti.

Trump'ın destekçilerinin geçen hafta başkent Washington DC'deki Kongre binasını basmasından sonra golf takvimindeki en prestijli dört turnuvadan biri kabul edilen PGA Şampiyonası'nda da Donald Trump'a ait hiçbir golf sahası kullanılmayacağı açıklanmıştı.

6 OCAK’TA NE OLDU?

ABD, 6 Ocak günü başkent Washington'da 45. Başkan Donald Trump destekçilerinin Kongre binasını basmasıyla sarsılmıştı. Trump destekçileri 46. Başkan Joe Biden'ın başkanlığının tescillendiği sırada oturumu basmıştı.

ABD Kongresi, 6 Ocak'ta Başkanlık Seçimi Seçiciler Kurulu Oylaması'nı onaylamak üzere ortak oturumla toplanırken ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'ın önünde miting düzenlemişti.

Mitinge katılan on binlerce gösterici daha sonra Kongre binasına yürümüş ve içeri girmeye çalışmıştı. Polisle göstericiler arasında arbede yaşanırken yüzlerce gösterici barikatları aşıp Kongre binasına girmişti.

Olaylara müdahale etmek üzere Kongreye Ulusal Muhafızlar sevk edilmiş, yaklaşık 4 saat süren baskının ardından güvenlik güçleri asayişi sağlamıştı. Olaylarda biri polis 5 kişi hayatını kaybetmiş, onlarca kişi yaralanmıştı.

Trump için azil oturumu başladı

Trump'a bir darbe de Youtube'dan

3 Cumhuriyetçiden Trump'ın azline destek

 

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)