BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinNew York ABD'de en az yaşanabilir kent seçildi----

New York ABD'de en az yaşanabilir kent seçildi

New York ABD'de en az yaşanabilir kent seçildi
03 Mart 2016 - 21:58 www.finansgundem.com

ABD'nin en kalabalık şehri New York, ülkenin en az yaşanabilir kentlerinden biri olarak seçildi.

ABD'nin en kalabalık şehri New York, U.S. News & World Report'un yaptığı "ABD'nin en iyi 100 şehri" adlı araştırmada, ülkenin en az yaşanabilir kentlerinden biri olarak seçildi.

Amerikalı medya şirketi U.S. News & World Report'un yaptığı "ABD'nin en iyi 100 şehri" adlı araştırmada, New York 96'ıncı sırada yer aldı.

Yaklaşık 8,4 milyon kişinin yaşadığı New York'ta ikamet eden bir kişinin yıllık ortalama gelir seviyesinin harcama oranına bakıldığında ortaya çıkan "değer endeksi"nde ise şehir 10 üzerinden 1,1 puan ile 100 kent arasında son sırada yer aldı.

Araştırmaya göre, ABD'de ortalama bir evin yıllık maliyeti yaklaşık 219 bin dolar iken, New York'ta bu miktar 378 bin dolar.

Buna rağmen, şarkılara ve filmlere konu olan, ABD ekonomisinin can damarı ve ülkenin finans merkezi olarak sayılan New York, "yaşanabilirlik isteği endeksi"nde üst sıralarda yer aldı. Araştırmaya göre, her 100 Amerikalı'dan 84'ü New York'ta yaşamak istediğini belirtti.

New York'tan sonra ABD'nin en az yaşanabilir şehirleri arasında Kaliforniya eyaletinin Fresno, Stockton ve Modesto kentleri yer alırken, Amerika'nın en yaşanabilir şehirleri arasında ilk üç sırada Colorado eyaletindeki Denver, Teksas eyaletindeki Austin ve Arizona eyaletindeki Fayetteville kentleri yer aldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)