BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporNevzat Aydın, Sarıyer'e başkan oluyor----

Nevzat Aydın, Sarıyer'e başkan oluyor

Nevzat Aydın, Sarıyer'e başkan oluyor
16 Kasım 2021 - 10:07 www.finansgundem.com

Bir dönem Trabzonspor'da da yöneticilik yapan ve son olarak Yemeksepeti'nden ayrıldığını açıklayan Nevzat Aydın, Sarıyer Kulübü'ne başkan olacak.


Eskiden Trabzonspor'da spor yöneticiliği yapan Nevzat Aydın geçtiğimiz günlerde Yemeksepeti'ndeki CEO'luk görevini bıraktığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aydın, "Evet, bir devrin sonuna geldik. Jeff Bezos 25 yıl dayandı bense 21 yılı ancak görebildim" dedi. Yemeksepeti'nden sürpriz bir şekilde ayrılan Nevzat Aydın'ın yeni adresi belli oldu.

Şirketleşme için çalışmalar başladı

Trabzonspor'un eski yöneticisi Nevzat Aydın, Sarıyer Kulübü'ne başkan olabilir. Sarıyer Kulübü'nü şirketleştirme için çalışmaların başladığı, geçmişe dönük dosyaların incelendiği öğrenildi. Haziran ayında yapılacak kongrede Nevzat Aydın'ın Sarıyer Kulübü'ne başkan olması bekleniyor.

'Tek amacım Sarıyer'i hak ettiği yerlere getirmek'

Aydın geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada Sarıyer Kulübü hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: "Elde ettiğim vizyon ve birikimleri bana en yakın gelen Sarıyer ile birleştirmek istiyorum. Bunda kulübün hikayesi büyük rol oynadı. Ayrıca kulüpten hiçbir beklentim yok. Tek amacım Sarıyer'i hak ettiği yerlere getirmek." (Ajansspor)

Yemeksepeti'nden fidye istediler

 

Yemeksepeti'ni kuran Nevzat Aydın kimdir?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)