BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNetflix set işçilerine 100 milyon dolar dağıtacak----

Netflix set işçilerine 100 milyon dolar dağıtacak

Netflix set işçilerine 100 milyon dolar dağıtacak
22 Mart 2020 - 15:25 www.finansgundem.com

Netflix salgın nedeniyle ertelediği projelerin oyuncusundan set işçisine kadar hiçbir çalışanı ekonomik açıdan zor durumda kalmasın diye 100 milyon dolar fon ayırdığını açıkladı.

Covid-19'un dünya genelinde en çok etkilediği sektörlerden biri eğlence ve gösteri dünyası oldu. Ülkeler genel karantinaya gitmeden önce tiyatro ve sinemaların kapılarını kapadı. Bunu sinema ve dizi sektöründe gösterime girmesi ertelenen projeler ile yapımı askıya alan projeler izledi.

İnternet üzerinden dizi, film, televizyon programı gibi içerikler sağlayan platform Netflix de Stranger Things, The Witcher ve Russian Doll gibi dizilerinin çekimlerine yeni koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için ara verdi.

Netflix ertelediği projelerin oyuncusundan set işçisine kadar hiçbir çalışanı ekonomik açıdan zor durumda kalmasın diye 100 milyon Dolar fon ayırdığını açıkladı.

Orijinal yapımları ile de ön plana çıkan Netflix’in İçerik Şefi Ted Sarandos, “Bu topluluk iyi günlerinde Netflix’i destekledi biz de onları bu zor günlerinde destekliyoruz. Özellikle hükümetler hangi ekonomik destekleri sunacaklarını hala hesap etmeye çalışırken. Bu sebeple yaratıcı topluluktaki zor durumun aşılmasına yardım etmek için 100 milyon dolarlık fon oluşturduk.” dedi.

100 milyon doların nasıl dağıtılacağı ile ilgili detaylar henüz açıklanmadı. Netflix daha önce koronavirüs ile mücadelede bazı kurumlara bağışlar yaparken salgın süresince evinde kalmak zorunda olan çalışanlara 2. hafta ödemelerini yapma sözü de verdi.

Ünlü oyuncu babasını korona virüsten kaybetti

DSÖ virüs aşısının bulunacağı tarihi verdi

MEB ayda 2 milyon cerrahi maske üretebilecek

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)