BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinNetflix doğa belgeselinin sunucusu Barrack Obama oldu!----

Netflix doğa belgeselinin sunucusu Barrack Obama oldu!

Netflix doğa belgeselinin sunucusu Barrack Obama oldu!
16 Mart 2022 - 15:48 www.finansgundem.com

13 Nisan'da Netflix'te yayınlanacak “Our Great National Parks” belgeselinde sunucu olan eski ABD Başkanı Barrack Obama, toplamda beş bölümden oluşan yapımın sunucusu olacak.


Amerika Birleşik Devletleri'nin eski başkanı Barack Obama sürpriz bir projeyle ekranlara dönüyor. Obama, popüler yayın platformu Netflix'te yayınlanacak bir belgeselde yer alacak. Obama, 5 bölümden oluşan "Our Great National Parks" isimli doğa belgeselinin sesi olacak.

Donanımhaber'de yer alan habere göre; Eski ABD Başkanı Barack Obama, dünyanın dört bir yanındaki vahşi yaşamı konu alan beş bölümlük bir belgeselde yer alacak. Yakında çıkacak olan Netflix belgeseli Our Great National Parks'ın sürpriz anlatıcısı olarak karşımıza çıkan Barack Obama'nın, geçtiğimiz Şubat ayında Higher Ground Productions aracılığıyla Netflix ile bir belgesel üzerinde çalıştığı duyurulmuştu. Ancak bu duyuruda eski ABD başkanın sunucu ve anlatıcı olarak görev yapacağından bahsedilmemişti.

13 NİSAN'DA NETFLIX'TE YAYINLANACAK

Sunuculuğu Barack Obama'nın yaptığı Our Great National Parks isimli belgesel, 13 Nisan'da Netflix'te başlıyor. Obama, Our Great National Parks filminin fragmanında "Yürüyebilen bir balık. Dalgaları yakalamak isteyen sörf yapan su aygırları. Dünya üzerinde başka hiçbir yerde bulunmayan türler... İnsanlık bu vahşi yerleri korumaya başladığında, ne kadar önemli hale geleceklerini bilmiyorduk. Nesli tükenmekte olan türler için bir sığınak ve bilimsel araştırmalar için bir yuva" sözlerine yer verdi.

Belgesel, Kaliforniya'daki Monterey Körfezi'ndeki parklardan, Kenya'daki Tsavo Ulusal Parkı'ndan ve Endonezya'nın yağmur ormanlarındaki Gunung Leuser Ulusal Parkı'ndan görüntüler içeriyor.

Obama, Hawaii'de okyanus kıyısındaki tartışmalı evinin inşaatını denetledi

 

Halkbank'a ek süreyi Obama'nın atadığı hakim verdi

 

Obamalar, birinciliği kimseye kaptırmadı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)