BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNetanyahu'dan Gazze'ye saldırı açıklaması----

Netanyahu'dan Gazze'ye saldırı açıklaması

Netanyahu'dan Gazze'ye saldırı açıklaması
19 Ağustos 2019 - 17:58 www.finansgundem.com

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, abluka altındaki Gazze'yi vuracaklarını, genel seçimlerin bunu engelleyemeyeceğini söyledi.

Middle East Monitor'un haberine göre dün Ukrayna'da iki günlük ziyarette bulunan Başbakan Netanyahu, "Seçimlerden dolayıGazze'de büyük bir kampanyadan kaçındığım söyleniyor. Bu doğru değil. Beni tanıyan herkes güvenlik güçleriyle tam işbirliği içinde olduğumu bilir. Gerekirse seçimlerle ya da seçimsiz büyük bir kampanyaya başlayacağız" dedi.İsrail, bu hafta Gazze'de bir Hamas gözlem noktasına saldırı düzenledi.

Hamas sözcüsü Fazi Barhoum "Gazze Şeridi'ne karşı saldırganlık tırmanıyor. Gazze'deki direniş güçleri, şeridin hedef olmasına izin vermeyecek" dedi.

İsrail'de Netanyahu hükümetinin seçimi iptal ettirmek için bir savaş başlatabileceği ihtimali konuşuluyor. Netanyahu'nun dün yaptığı yorumlar bu stratejinin son kanıtı olarak görülüyor.

Sebebiyse Netanyahu'nun Mayıs ayında bir iktidar koalisyonu kurmasını neredeyse tek başına engelleyen Savunma Bakanı Avigdor Lieberman ile Mavi Beyaz (Kahol Lavan) partisinin Başkanı ve eski Genel Kurmay Başkanı Benny Gantz ile oy paylaşımı konusunda anlaşabileceği dedikoduları.

Mavi Beyaz ve Netanyahu'nun Likud Partisi, Knesset'de eşir koltuklara sahipler (31). Eğer Lieberman ve Gant anlaşırsa bu sonuç değişebilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)