BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNetanyahu: Bize zarar vermek isteyene zarar veririz----

Netanyahu: Bize zarar vermek isteyene zarar veririz

Netanyahu: Bize zarar vermek isteyene zarar veririz
22 Ocak 2019 - 07:36 www.finansgundem.com

Suriye'deki İran güçlerini vuran İsrail'in Başbakanı Netanyahu'dan İran'a sert tepki geldi. Netanyahu, "Bizi yok etmekle tehdit eden, sonuçlarına katlanır" dedi

Suriye'de İran hedeflerine yönelik hava operasyonu düzenleyen İsrail'in Başbakanı Benyamin Netanyahu, "Bize zarar vermek isteyene zarar veririz. Bizi yok etmekle tehdit eden, sonuçlarına katlanır" diye konuştu.

İran'ın Suriye'deki saldırganlığını görmezden gelmeyeceklerini söyleyen Netanyahu, "İran'ın bizim toprağımıza füze göndermesi üzerine dün gece Hava Kuvvetleri Suriye'deki İran hedeflerini vurdu" dedi. Suriye'deki İran güçleri, Şam yakınlarından Golan Tepeleri'nin kuzeyini hedef almıştı. Füzelerin hava savunma sistemi tarafından etkisiz hale getirildiği açıklanmıştı.

İsrail jetleri Pazartesi sabah saatlerinde de Suriye'de İran Devrim Muhafızları'nı hedef aldı. Operasyonda cephaneliklerin, Şam havalimanı yakınlarındaki bir askeri tesisin ve askeri eğitim kamplarının vurulduğu belirtildi.

İngiltere merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi verilerine göre dokuzu yabancı olmak üzere Şam yönetimi için savaşan 11 kişi İsrail'in operasyonu sonucu hayatını kaybetti. Rusya Savunma Bakanlığı ise saldırı sonucu dört Suriye askerinin öldürüldüğünü bildirdi.

Suriye'de Beşar Esad yönetimini destekleyen güçler arasında yer alan İran, son dönemde ülkedeki askeri etkinliğini artırmış durumda. Bu durum, İran'ın güvenliği için bölgedeki en büyük tehdit olarak gören İsrail'in tepkisini topluyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.22 Ocak 2019 16:02

    KENDİLERİNE VAAT EDİLDİĞİNE İNANIP HAYALİNİ KURDUKLARI TOPRAKLARI ELE GEÇİRMİŞ ULUSLARI ŞEYTANİ PLANLA PİPİ DERİLERİNİ KESİP ÇIKARARAK ONLARIN ÇOĞALMAMALARINI SAĞLAMIŞLAR HİTİTLER'DEN BAŞLAMAK ÜZERE BABİL-ROMA-SELÇUKLU-OSMANLI DEVLETLERİNİ YIKAN PERDE ARKASINDAKİ MİLLET KİM ? İBRAHİM PEYGAMBERDE YÜZYILLAR SONRA MUSA PEYGAMBERE TEVRAT İNMİŞTİR Hahamlar da Tevrat'a tekrar tekrar ilaveler yapmışlar