BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNetanyahu: Arap liderlerle gizli görüşmeler yapıyoruz----

Netanyahu: Arap liderlerle gizli görüşmeler yapıyoruz

Netanyahu: Arap liderlerle gizli görüşmeler yapıyoruz
31 Ağustos 2020 - 10:11 www.finansgundem.com

İsrail Başbakanı Netanyahu, bazı Arap ülkelerinin liderleriyle normalleşme adımları için gizli görüşmeler yaptıklarını söyledi.

İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasındaki normalleşme görüşmeleri sürerken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, bazı Arap ülkeleriyle kamuoyu önünde paylaşılmayan gizli görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Netanyahu açıklamayı, kendisini ziyaret eden Amerikan heyetini kabulü sırasında yaptı. İsrail ile normalleşme görüşmelerini yapmak üzere gelen heyette, ABD Başkanı Trump'ın Danışmanı ve damadı Jared Kushner de bulunuyordu. Netanyahu, Arap ülkelerinin İsrail'le normalleşmesini Filistinlilerin engellediğini öne sürdü. İsrail ile ilişkilerini normalleştirmek isteyen pek çok Arap ülkesiyle gizli görüşmeler yaptıklarını anlattı.

KUSHNER: NORMALLEŞME İNANILMAZ İŞBİRLİĞİ SUNACAK

İsrail ile Birleşinetak Arap Emirlikleri arasındaki anlaşmayı inanılmaz olarak nitelendiren Jared Kushner ise Birleşik Arap Emirlikleri'ne ziyarette bulunacaklarını söyledi.

BAE İSRAİL İMZASI EYLÜL ORTASINDA

Öte yandan Birleşik Arap Emirlikleri ile İsrail arasındaki normalleşme imza töreninin eylül ortasında gerçekleştirileceği bildirildi. İsrail Bölgesel İş Birliği Bakanı Ofir Akunis, törenin Washington'da yapılacağını ancak tarihinin henüz netleşmediğini söyledi. Birleşik Arap Emirlikleri, 1979'da Mısır'ın, 1994'te de Ürdün'ün ardından İsrail ile normalleşme anlaşmasına varan üçüncü Arap ülkesi oldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)