BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNeler oluyor? İstanbul'da art arda soygun----

Neler oluyor? İstanbul'da art arda soygun

Neler oluyor? İstanbul'da art arda soygun
19 Haziran 2015 - 12:36 www.finansgundem.com

İstanbul'da son günlerde meydana gelen soygunlara bugün yenileri eklendi

Beyoğlu Okmeydanı'nda bulunan bir marketin şubesi, kar maskeli ve silahlı üç kişi tarafından soyuldu. Büyükçekmece'de ise  PTT şubesine para bırakan nakil aracındaki 100 bin TL'yi çalan 3 kişi kayıplara karıştı.

Saat 10:00 sıralarında Piyalepaşa Mahallesi Kuzey sokakta bulunan bir markete gelen yüzleri maskeli üç kişi marketin kasiyerine silah ile etkisiz hale getirdi.

Soyguncular marketten bir miktar parayı alarak Fatih Sultan Caddesine doğru kaçtılar. Kasiyer olayın ardından polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen emniyet ekipleri markette bir süre incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme polisleri markette çalışma başlattı. Polisin olay ile ilgili soruşturması sürüyor.

Okmeydanı ve çevresinde son günlerde benzer soygunlar gerçekleşmesi dikkat çekiyor. Daha önce de kar maskeli ve silahlı kişilerce marketler soyulmuştu.

BÜYÜKÇEKMECE'DE PTT SOYGUNU

Büyükçekmece'de PTT şubesine para bırakan nakil aracı soyuldu. Araçtaki güvenlik görevlisinin etkisiz hale getiren silahlı 3 kişi, yaklaşık 100 bin TL'yi alarak kaçtı.

Soygun, Ulus Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan PTT şubesi önünde saat 09.00'de meydana geldi. Bölgedeki şubelere para nakli için gelen araç PTT şubesi önünde durduğunda birinde pompalı bulunan silahlı 3 kişi tarafından çevrelendi. Güvenlik görevlisinin yere yatırıp etkisiz hale getiren soyguncular, içinde yaklaşık 100 bin TL bulunan para çantalarını alarak kaçtı. Soygunun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. PTT Şubesi ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, soyguncuların yakalanması için çalışma başlattı. Polis helikopteri de soyguncuların yakalanması için havadan destek verdi.

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise soyguncular güvenlik görevlisinin aracın önüne getirip yere yatırıyor. Araçtan para torbalarını alan soyguncular, daha sonra hızla olay yerinden kaçıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)