BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinNejat işler'in durumunda değişiklik yok----

Nejat işler'in durumunda değişiklik yok

Nejat işler'in durumunda değişiklik yok
20 Ocak 2014 - 23:50 www.finansgundem.com

Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, sanatçı Nejat İşler'in sağlık durumunda bir değişiklik olmadığını bildirdi

Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy,  yaptığı yazılı açıklamada, İşler'in sağlık durumuyla ilgili sabah saatlerinde kamuoyuyla paylaştıkları "Yoğun bakım tedavisinin sürdüğü ve yoğun bakım servisindeki kritik sürecin devam ettiği" bilgisini tekrarladıklarını belirtti.

Aynı açıklamada, "Uygulanan yoğun bakım bölümüne özgün destek tedavilerine ve planlanan diğer tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başladığını" ifade ettiklerini hatırlatan Aksoy, İşler'in bu durumunda da bir değişiklik olmadığını aktardı.

Aksoy, kendisini takip eden doktorlardan gelmediği sürece, sanatçının sağlık durumuyla ilgili bilgilerin yer aldığı haberlere itibar edilmemesini belirterek, "Kamuoyunu ve sevenlerini doğru bilgilendirmek adına sanatçımızın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)