BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNedim Şener'den bomba MİT iddiası----

Nedim Şener'den bomba MİT iddiası

Nedim Şener'den bomba MİT iddiası
09 Eylül 2016 - 20:23 www.finansgundem.com

Gazeteci Nedim Şener FETÖ’nün darbe girişimini başarması durumunda MİT’in başına bugün Hrant Dink Cinayetinde kilit isim olarak görülen Ramazan Akyürek’in geçeceğini belirtti.

Gazeteci Nedim Şener Fetullahçı Terör Örgütünün gerçekleştirdiği 15 Temmuz Darbe girişimine ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu. 24 TV'ye konuk olan Şener FETÖ'nün Darbe girişimini başarıya ulaştırması durumunda Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) başına Hrant Dink cinayetinin kilit ismi Ramazan Akyürek'in getirileceğini belirtti. Şener'e göre 17-25 Aralık girişimlerinin başarıya ulaşması halinde de aynı netice ile karşılaşacaktık.

DARBE BAŞARILI OLSA RAMAZAN AKYÜREK MİT'İN BAŞINA GEÇECEKTİ
İşte Şener'in o konuşmasından ilgili bölüm:

"Hrant Dink Cinayeti 15 Temmuz'a giden sürecin başlangıcıdır. FETÖ'cülerin Tayyip Erdoğan nefretinin başlangıcı. Şimdi siz bu adamları yok etmişsiniz. Başından sonuna kendilerinin olduğu, deşifre olacakları bir cinayette deşifre olmalarına neden olacak bir imza atmışsınız. Şöyle önemli adamlar bunlar. Ramazan Akyürek Darbe olsa MİT'in başına geçecekti. Veya 17-25 Aralık başarılı olsa yine aynı şekilde. Ali Fuat Yılmazer Genel Müdür olacaktı. Ve bakın tüm o kumpas davalarında en başı çekmiş adamlar bunlar.

HUKUKİ YOLDAN YAPAMADIKLARINI SİLAH ZORUYLA YAMPAK İSTEDİLER
"7 Şubat'ta Müsteşarın tutuklanma olayında eğer başarabilselerdi akabinde Tayyip Erdoğan'ı tutuklayacaklardı. Bunda hiç şüphemiz yok. Zaten kendisi de söylüyor. 17-25 Aralık'ta asıl amaç 25 Aralık üzerinden Tayyip Erdoğan'ı tutuklamaktır. Bunu da beceremeyince zaten oradan sonraki süreç halkın gözü önünde gerçekleşti. Darbe süreci böyle. Hukuki yoldan yapamadıklarını bu defa silah zoruyla yapmaya çalıştılar"

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa ayhan çerkezoğlu09 Eylül 2016 20:57

    Hak yolda olanlar hiç bir zaman yenilmediler yenilmiş gibi görünsede güçlü yine inananlardır bunu böyle bile herkes 28 şu 12 eyl nerde yapan lar isimleri dahi okun muyor