BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNebati'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması----

Nebati'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması

Nebati'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması
07 Haziran 2023 - 10:10 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabineyi belirlemesi sonrası görevini devreden Nureddin Nebati, Mehmet Şimşek için söylediği iddia edilen sözlerine açıklık getirerek cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yeni kabine üyelerini açıklamasıyla Hazine ve Maliye Bakanlığını yürüten Nureddin Nebati, görevini Mehmet Şimşek'e devretti. Nebati, görevini Mehmet Şimşek'e devretmesi sonrası geçmişte Şimşek'e yönelik sarf ettiği iddia edilen sözlerine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Nebati mesajında, "Bu cümlem seçim döneminde Mersin’de yaptığım bir konuşmadan kesilip alınmış ve bambaşka bir bağlamda servis edilmiş. Oysa konuşmanın tamamı dinlenirse, benim orada esasen İngiliz tefecileri, Amerikalı danışmanları adeta birer kurtarıcı gibi gören Kılıçdaroğlu’nun CHP’sini, ithal reçetelerden medet uman Akşener’in İYİ Parti’sini, yani 7’li Masanın zihniyetini açık bir dille eleştirdiğim zaten çok net ortadadır" ifadelerine yer verdi.

Görevini geçen günlerde devreden Nebati şunları söyledi:

"Öte yandan Sayın Bakanımız Mehmet Şimşek’in, ortak ve sarsılmaz değerlerimize, bayrağımıza ve milletimize olan bağlılığını sorgulamak da kimsenin haddi değildir."

Mehmet Şimşek'in ilk operasyonu Merkez Bankası'na mı olacak?

 

Ekonomi yönetimi Mehmet Şimşek'te

 

Piyasalara Mehmet Şimşek dopingi

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • okan.07 Haziran 2023 15:21

    Bu bakan TC tarihinin en berbat tipi

  • Cansever07 Haziran 2023 10:47

    Biat ettiniz gerçekler ortada iken faizlerin kesin artması gerekirken şahsi çıkar için faizleri bütün dünya yükseltirken indirdiniz ayrılmadınız ülkeyi tarihinin en büyük ekonomuk krizine götürdünüz sayın bakan