BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNebati'den Erdoğan'ı hedef alan Yunan Bakan'a tepki----

Nebati'den Erdoğan'ı hedef alan Yunan Bakan'a tepki

Nebati'den Erdoğan'ı hedef alan Yunan Bakan'a tepki
26 Ekim 2022 - 20:25 www.finansgundem.com

Riyad'taki konferansta Türkiye'yi hedef alan Yunan Bakan'a, Bakan Nebati'den tepki geldi. Nebati tepkisinde, Yunanistan'ın bu komplekslerinden kendini kurtarması gerektiğini söyledi

Suudi Arabistan devam eden 6. Gelecek Yatırım Girişimi Konferansı'nın bugünkü oturumunda konudan uzaklaşarak ikili meseleler üzerinden Türkiye'yi ve Cumhurbaşkan'ı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan alan açıklamalar yapan Yunan Bakan'a Hazine Maliye Bakanı Nureddin Nebati tepki gösterdi.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta gerçekleştirilen 6'ıncı Gelecek Yatırım Girişimi Konferansı'na 6 binden fazla uluslararası delege delege katıldı.

'EKONOMİ' KONUŞULURKEN DEVREYE GİRDİ, ERDOĞAN'I HEDEF ALDI

Dün akşam 'İnsanlığa Yatırım' temasıyla düzenlenen konferansta söz alan Yunanistan Kalkınma ve Yatırım Bakanı Adonis Georgiadis, konunun dışına çıkarak Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamalar yaptı. Katılımcıların yatırım ve iş birliği alanlarında görüş belirttiği sırada söz alan Yunan Bakan Georgiadis, konunun dışına çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan'ın egemenliğini sorgulamakta ısrar ettiği takdirde Yunanistan'ın kendini savunacağını ifade etti.

NEBATİ: YUNANİSTAN BU KOMPLEKSLERDEN KENDİNİ KURTARSIN

Bugünkü oturumda söz alan Hazine Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Yunan Bakanın zirvedeki atmosfere zıt bir şekilde ikili meseleler üzerinden Türkiye'yi ve Cumhurbaşkan'ı Erdoğan'ı hedef aldığını belirterek tepki gösterdi. İkili meselelerin bu platforma getirilmesinin öncelikle ev sahibine, sonra da konferansa katılan tüm katılımcılara saygısızlık olduğunu belirten Bakan Nebati, Yunanistan'ın bu komplekslerinden kendini kurtarması gerektiğini söyledi.

Nebati: Türkiye Yüzyılı yolunda emin adımlarla ilerliyoruz

 

Bakan Nebati, Standard Chartered CEO’su ile görüştü

 

Nebati, Suudi Arabistan Maliye Bakanı ile görüştü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)