BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNebati, Genişlemeden Sorumlu AB Komiseri Varhelyi ile görüştü----

Nebati, Genişlemeden Sorumlu AB Komiseri Varhelyi ile görüştü

Nebati, Genişlemeden Sorumlu AB Komiseri Varhelyi ile görüştü
26 Ocak 2023 - 21:09 www.finansgundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Brüksel temasları kapsamında Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu AB Komiseri Oliver Varhelyi ile görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Avrupa Parlamentosu'nda ‘Türkiye Ekonomi Modeli’ konulu panelde konuşma yaptıktan sonra, Genişlemeden Sorumlu AB Komiseri Oliver Varhelyi ile görüştü.

Bakan Nebati, Avrupa Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi'nin özel davetlisi olarak bulunduğu Belçika'nın başkenti Brüksel'de, Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu AB Komiseri Oliver Varhelyi ile görüştü.

Nebati, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Genişlemeden Sorumlu AB Komiseri Sayın Oliver Varhelyi ile AB müzakere sürecimizi ele aldık. Küresel zorlukların arttığı bu dönemde AB'ye en fazla katkı sağlayabilecek aday ülkenin Türkiye olduğunun altını çizdik. IPA III dönemindeki iş birliğimizin geliştirilmesi, yeşil dönüşüm ve dijitalleşme konularında görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca, Türkiye Ekonomik Modeli üzerine detaylı değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde oluşan tahıl koridorunun, gıdaya erişim ve gıda fiyatlarındaki olumlu etkisinin değerlendirmelerini yaptık" ifadelerini kullandı. 

Bakan Nebati, borç yapılandırma paketinin ayrıntılarını açıkladı

 

Nebati: EYT için bütçede kaynağı oluşturduk

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)