BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaNBA yıldızının Coinbase yatırımı 53 katına ulaştı----

NBA yıldızının Coinbase yatırımı 53 katına ulaştı

NBA yıldızının Coinbase yatırımı 53 katına ulaştı
19 Nisan 2021 - 12:39 www.finansgundem.com

2017 yılında yatırım firması aracılığıyla Coinbase’e erken dönem yatırım yapan NBA yıldızı Kevin Durant erken yatırımın faydasını gördü. Durant’in yatırımları şirketin halka arzının ardından 53 kat değer kazandı.


FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Kripto para borsası Coinbase geçtiğimiz hafta Çarşamba günü halka arzının ilk gününde hisse başına 328,28 dolara ulaştı. Şirket seyreltilmiş bazda yaklaşık 86 milyar dolar değere ulaşarak ABD'nin en değerli finansal borsası oldu.

Amerikan basketbol ligi NBA’de en fazla kazanan üç basketbolcudan birisi olan ve Brookyn Nets forması giyen yıldız basketbolcu Kevin Durant ise Coinbase’e en erken yatırım yapan isimlerden birisiydi.

Marketwatch’un haberine göre Durant ve iş ortağı Rich Kleiman yatırım şirketleri Thrity Five Ventures aracılığıyla Coinbase’e 2017 yılında yatırım yaptı. Söz konusu tarihte Coinbase D Serisi fonlamalar üzerinden sermaye topladı. Bu fon turunda şirket 100 milyon dolar fon toplayarak 1,6 milyar dolar değerine ulaşmıştı.

Finansgundem.comun derlediği bilgilere göre, kullanıcıları daha çok Bitcoin ve Ethereum’a odaklanan krpito para borsası şirket, Durant'in fon yatırımında bulunduğu tarihten bu yana 53 kat değerini arttırdı. Haberde NBA yıldızının yatırımlarından ciddi bir kâr elde ettiği belirtiliyor.

Durant ve Thirty Five Ventures ayrıca finansal hizmetler şirketi Acorns, e-spor organizasyon şirketi Andbox ve alternatif varlık yönetimi şirketi Alt dahil olmak üzere birçok girişime de yatırım yaptı.

Coinbase'in diğer önemli erken dönem yatırımcıları arasında PayPal ve LinkedIn Kurucu Ortağı Milyarder Reid Hoffman, Riskli Fon Yöneticisi ve Risk Sermayedarı Dmitry Balyasny, Google Ventures Kurucusu Bill Maris ve Siyasi Stratejist ve Yatırımcı Bradley Tusk yer alıyor.

Adobe'nin kurucusu ve PDF'lerin geliştiricisi 81 yaşında öldü

 

Coinbase’in popülaritesi GameStop’ı geçti

 

Prens Philip'in cenazesi sonrası İngiliz medyasında gündem Düşes Kate

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)