BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriNBA takımı duyurdu: Artık bilet Dogecoin ile alınacak----

NBA takımı duyurdu: Artık bilet Dogecoin ile alınacak

NBA takımı duyurdu: Artık bilet Dogecoin ile alınacak
05 Mart 2021 - 10:17 www.finansgundem.com

Kripto para birimi Dogecoin, artık Dallas Mavericks basketbol takımının bilet ve taraftar ürün ödemelerinde geçerli oluyor.

Dogecoin (DOGE) artık NBA biletleri için kullanılabilecek. İnternet akası üzerine geliştirilen DOGE, Dallas Mavericks basketbol takımının bilet ve ürün ödemelerinde kullanılabilecek.

Ulusal Basketbol Birliği (NBA), perşembe günü yaptığı duyuruda, DOGE para birimini kabul eden ilk büyük işletme olarak Dallas Mavericks basketbol takımını açıkladı. Kullanıcıların BitPay üzerinden dijital para birimi ile fiat arasında dönüşüm yapmaya izin verecekleri bildirildi.

Mavericks, neredeyse iki yıldır BitPay aracılığıyla Bitcoin (BTC) ödemeleri kabul ediyor. Sacramento Kings'in ardından BTC kabul etmeye başlayan ikinci NBA takımı olmuşlardı.

DOGE ve BTC'ye ek olarak Mavericks taraftarları, Bitcoin Cash (BCH), USDC, GUSD, PAX ve BUSD kullanarak ödeme yapabiliyor.

BitPay CEO'su Stephen Pair, NBA takımının kripto para birimini benimsemesinin önünü açmaya yardımcı olduklarını söyledi:

"BitPay; kripto para yaygınlığı arttıkça, sektördeki güveni sonsuza kadar değiştirecek, tüketicilerin ve işletmelerin yatırım yapma veya harcama alışkanlıklarını dönüştürecek blockchain ödemelerinin yolunu açacak bir dönüm noktasına ulaştığına inanıyor."

 

Cointelegraph'a özel açıklamada bulunan Mavericks'in sahibi Mark Cuban, haberi doğruladı ve DOGE ödemelerini dahil etme fikirlerine açıklık getirdi:

"Bu gerçek. Ve neden almayalım? Ödeme ağ geçitlerimiz bunu destekliyor. Elimize geçen her şeyi 'HODL' edeceğiz. Ve bu harika bir PR, ayrıca eğlenceli!"

 

Musk, Dogecoin'i Ay'a gönderdi! Fiyatı yüzde 25 yükseldi

 

Dogecoin'lerin yüzde 28'inin bir kişiye ait olduğu ortaya çıktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)