BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporNBA store Türkiye açıldı----

NBA store Türkiye açıldı

NBA store Türkiye açıldı
20 Ocak 2016 - 11:14 www.finansgundem.com

NBA, online mağazalarına Türkçe dil servislerini ekleyerek önemli bir adım attı

Ulusal Basketbol Birliği (NBA), resmi NBA online mağazalarına Türkçe dil servislerini ekleyerek önemli bir adım attı. Bugün (20 Ocak) itibarıyla, www.nbastore.eu üzerinden alışveriş yapan Türkiye’deki NBA hayranları yerel dil ve yerel para birimi seçeneklerinden yararlanabilecekler. Bunun yanı sıra ilk defa tüm Türk oyuncuların formalarına (ve 30 NBA takımının tüm oyuncularının formasına) sahip olabilecekler. 

Mağaza, Adidas gibi ligin resmi ürün partnerleri ve Mitchell & Ness, New Era, Spalding, Stance ve 2K Sports gibi resmi malzemecilerinin geniş bir ürün portföyüne sahip. Taraftarlar ayrıca kişiselleştirilmiş formalar ve resimli tişörtler gibi özel ürünlere de erişim sağlayabilecekler.

2012 yılında açılan NBAStore.eu, tüm 30 NBA takımının ürünlerini bünyesinde barındırıyor. Bu da taraftarların, Golden State Warriors’ın oyuncusu ve NBA MVP’si Steph Curry’den New Orleans Pelicans’ın Türk oyuncusu Ömer Aşık’a kadar tüm favori oyuncularının resmi kıyafetlerini satın alabilecekleri anlamına geliyor. Mağazada Türkçe; İngilizce, Almanca, İtalyanca ve İspanyolca’dan sonra yer alan 6. dil, Türk Lirası da £,$,€’dan sonra 4. para birimi oldu. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)