BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporNBA All-Star’da yeni dönem! O uygulama kalktı----

NBA All-Star’da yeni dönem! O uygulama kalktı

NBA All-Star’da yeni dönem! O uygulama kalktı
03 Ekim 2017 - 23:52 www.finansgundem.com

NBA All-Star maçının formatı değişti. Doğu-Batı mücadelesi tarihe karıştı. Bundan böyle iki takım için iki kaptan seçilecek ve kaptanlar oylarla oluşan oyuncu havuzundan kadro oluşturacak

NBA’den yapılan açıklamada, All-Star organizasyonunda yapılan Doğu Karması – Batı Karması müsabakasının formatının değiştiği duyuruldu. NBA All-Star’da artık Doğu – Batı ayrımı olmayacak.

İki takım için iki kaptan seçilecek ve kaptanlar oylarla belirlenmiş oyuncular havuzundan oyuncu seçecek. Uygulama, bu sezondan itibaren yürürlüğe girecek.

Yeni uygulamaya göre oylamada Doğu ve Batı konferanslarının en çok oy alan oyuncuları takım kaptanı olacak. Kaptanlar oylamada en fazla oy alan 22 oyuncuyu seçerken ise konferans gözetmeyecek. Dev karşılaşma için ortaya bir iddia koyulacağı da ifade ediliyor. Seçilen bir kuruma kaybeden takımın yüklü bir bağış yapması ise öne çıkan fikir.

Oyuncular Derneği Başkanı Chris Paul, yapılan değişiklikle ilgili açıklamada, “Ligin All-Star maçını geliştirmek için yaptığı değişiklik heyecanlandırdı. Los Angeles’ta eğlenceli bir hafta sonunu iple çekiyoruz” dedi.

Los Angeles’taki Staples Center’da düzenlenecek 67. All-Star maçı, 18 Şubat’ta yapılacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)