BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNATO'dan önemli açıklama----

NATO'dan önemli açıklama

NATO'dan önemli açıklama
28 Ağustos 2013 - 18:57 www.finansgundem.com

NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Suriye'de kimyasal silah kullanımından Esad rejimini sorumlu olduğu bilgisine sahip olduklarını belirtti

NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, bu tür silahların kullanımının kabul edilemez olduğunu belirtti ve cevapsız kalamayacağını vurguladı. Rasmussen, bu işin arkasında olanların sorumlu tutulması gerektiğini belirtti.
NATO üyesi ülkelerin büyükelçilerinin katıldığı Kuzey Atlantik Konseyi toplantısının ardından açıklama yapan Anders Fogh Rasmussen, "Kimyasal silah kullanımını uluslararası barış ve istikrara tehdit olarak görüyoruz." dedi.
Suriye'deki durumu yakından izlediklerini belirten Rasmussen, NATO'nun güneydoğu sınırını korumak amacıyla Türkiye'ye verdiği desteği sürdürdüğünü de hatırlattı.
Kimyasal silah saldırısını en sert şekilde kınayan Rasmussen, BM denetçilerine de tam destek verdiklerini ifade etti. NATO büyükelçileri ayrıca, denetçilerin olay yerine hemen gitmesine izin vermeyen Suriye rejimini kınadı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)