BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNATO'dan flaş Kuzey Kore uyarısı ----

NATO'dan flaş Kuzey Kore uyarısı

NATO'dan flaş Kuzey Kore uyarısı
31 Ekim 2017 - 11:05 www.finansgundem.com

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Avrupa ve Kuzey Amerika'ya balistik füze atacak yetenekte bir küresel tehdit haline gelmiş olan Kuzey Kore'ye karşı, kararlaştırılan yaptırımların tüm Birleşmiş Milletler üyelerince eksiksiz uygulanmasını istedi

Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile Tokyo'da görüşen Stoltenberg bugün yaptığı açıklamada, "Kuzey Kore'nin balistik ve nükleer denemeleri Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne karşı bir hakarettir" dedi.

"KUZEY KORE KÜRESEL BİR TEHDİT TEŞKİL EDİYOR''

Kuzey Kore, Eylül başında yaptığı en büyük nükleer denemenin dışında, son dönemde şimdiye kadar geliştirdiği en yoğun füze deneme programını sürdürüyor.

Stoltenberg'in Japonya ziyareti, ABD Başkanı Donald Trump'ın Pazar günü Japonya ile başlayacağı Asya gezisinin hemen öncesinde gerçekleşti.

Çin'i de ziyaret edecek olan Trump'ın Kuzey Kore konusunda yapacağı görüşmelerde Çin yönetimine Pyongyang'a karşı daha kararlı davranmaları için baskı yapması bekleniyor.

Japonya Başbakanı Shinzo Abe, Stoltenberg ile yaptığı ortak açıklamada, "Kuzey Kore'nin politikalarını değiştirmesi için diyalogdan ziyade, üzerindeki baskıyı en yüksek düzeye çıkarmak gerekir" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)