BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNATO: Rusya saldırırsa büyük bedel öder!----

NATO: Rusya saldırırsa büyük bedel öder!

NATO: Rusya saldırırsa büyük bedel öder!
12 Ocak 2022 - 17:23 www.finansgundem.com

Ukrayna-Rusya hattındaki gerilimi düşürmek için Rusya ve NATO, Brüksel'deki NATO karargahında görüşme gerçekleşti. Gergin geçen görüşmede NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, "Rusya saldırırsa büyük bedel öder" dedi.


Görüşme sonrası NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in açıklamalarının satır başları şu şekilde...

NATO başkanı Rusya ile 'önemli farklılıklar' olduğunu ancak tekrar görüşmeye hazır olduklarını belirterek, "Rusya füzeleri konuşlandırarak sözleşmeyi defalarca kez ihlal etti. Silahsızlanmayı biz de destekliyoruz. Rusya Ukrayna üzerindeki gerginliğe rağmen daha fazla toplantı yapmayı denemeyi kabul etti" dedi.

'ASKERLERİ ÇEKİN' ÇAĞRISI

Rusya'nın askeri güçleri Gürcistan, Ukrayna ve Moldova'da. Bu birlikler ülkelerin rızası olmadan konuşlandı. NATO bugün Rusya'ya askerlerini çekme çağrısını yeniledi.

"RUSYA'NIN KİMYASAL SİLAH KULLANDIĞINI GÖRDÜK"

"NATO Rusya ile diyalog içinde olabilir ama bu taviz vereceğimiz anlamına gelmiyor. Müttefikler ile birlikte Rusya'ya şunu da ilettik; Rusya güç kullanarak farklı ülkelere girdi. Kimyasal silahlar kullandıklarını gördük. Rusya'nın muhaliflere de baskı yaptığını gördük.

Masadaki teklifleri görüşmeye her zaman hazırız ama hazırlık da yapmak zorundayız.

"RUSYA SALDIRIRSA ÇOK BÜYÜK BEDELLER ÖDER"

Rusya saldırırsa çok büyük bedeller öder. Rusya bir sonraki görüşme için tarih vermeyi kabul etmedi. Ben birden fazla toplantı yapalım teklifinde bulundum. Rusya NATO'ya bir cevap vermek için zamana ihtiyaçları olduklarını belirttiler. Biz masaya oturmaya hazırız. Rusya'nın da hazır olmasını umuyoruz."

GERGİN KARELER

Brüksel'de başlayan toplantı öncesi NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Alexander Grushko ve Savunma Bakan Yardımcısı Alexander Fomin, NATO-Rusya Konseyi huzurunda medyaya poz verdi. Ancak toplantıdaki gerilim fotoğraflara da yansıdı.

Peskov: NATO'ya ültimatomlar yağdırmak istemiyoruz,

 

Rusya'dan 'Kazakistan'dan çekilecekler' açıklamasına jet yanıt geldi!

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)