BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporNani için Fenerbahçe'ye çılgın teklif----

Nani için Fenerbahçe'ye çılgın teklif

Nani için Fenerbahçe'ye çılgın teklif
31 Ocak 2016 - 14:13 www.finansgundem.com

Aziz Yıldırım, Portekizli futbolcuya Çin'den tam 20 milyon Euro teklif olduğunu açıkladı

Fenerbahçe Divan Kurulu olağan toplantısında konuşan başkan Aziz Yıldırım yine esti gürledi.. Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki toplantıda Aziz Yıldırım, "Mayıs ayında bırakmıyorum, buradayım. Mayıs ayında, hazırladığımız bütçeleri sizlerin karşısına getireceğiz. Fenerbahçe bir karar alma dönemine geliyor" ifadelerini kullandı.

NANİ, F.BAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPACAK
Yıldırım, "Nani'ye Çin'den 20 milyon Euro (Shangai Shenhua Kulübü) teklif geldi. Niyetlensek 25 milyon Euro'ya çıkacaklardı. Nani'yle konuştuk ve kendisini göndermeyeceğimizi söyledik. Çocuğa da yıllık 10 milyon Euro verdiler. O da kabul etmedi. Ona da teşekkür ediyorum. Bize 'Takımı şampiyon yapacağım, sonra gitmek istersem müsaadenizi isterim' dedi" şeklinde konuştu.

PEREİRA, EMENİKE'Yİ TAKIMDA İSTEDİ!
Emenike'nin West Ham United'e kiralık olarak transferi için görüşmeleri sürdürdüklerini anlatan Yıldırım, "Emenike şu an kulübün malı. Emenike'yi West Ham kiralık olarak istiyor. Biz de 1 milyon Euro kiralık bedeli istedik. 10 maçta oynaması durumunda ise 11 milyon Euro bonservis karşılığında satış hakkını vereceğiz. Eğer işimize gelirse anlaşmayı imzalayacağız. Emenike'yi sokağa atacak halimiz yok. Hoca da gelebileceğini söyledi" ifadelerini kullandı.

SALİH ROMA'DA KALACAK, GELMİYOR!
Roma'ya geçen sezon 2 yıllığına kiraladıkları Salih Uçan'ın durumuyla ilgili de konuşan Yıldırım, "Salih'i 4 milyon Euro'ya kiraladık, 11 milyon Euro da satın alma bedeli var. Opsiyonu Nisan ayında doluyor. Roma, Salih'i bir başka İtalyan kulübüne kiralık vermek istedi kabul etmedik. 'Verin bizde oynasın' dedik. Kabul etmediler ve ellerinde tuttular" değerlendirmesinde bulundu.

SERDAR 6 MİLYON EURO PARA KAZANDI!
Sarı-lacivertli kulübün sezon başında kadro dışı bıraktığı Serdar Kesimal'in 4 senede oynamadan kulüpten 6 milyon Euro kazandığını aktaran başkan Yıldırım, "Son yıllarda artık UEFA veya TFF sporcular lehine, biz haklı olsak da, karar alıyor. Oyuncu alıyorsunuz oynamıyor, 10 milyon Euro alıyor. Doktora gidiyorlar, sağlamken antrenmana çıkmamak için 3 ay rapor alıyorlar. Serdar Kesimal'i bir tane basın yazıyor mu? Bu adam 4 senedir burada, 6 milyon Euro para aldı" şeklinde konuştu.

BORÇ 254 MİLYON 482 BİN TL
Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nin toplam borcunun 254 milyon 482 bin 23 lira olduğu açıklandı.

Başkan Vekili Mithat Yenigün, "Hedef 1 Milyon Üye" ve "Yandex" projelerinin kulübün istediği seviyede gitmediğini belirterek, futbol takımının ve amatör şubelerin geçtiğimiz 3 aylık dönemde aldığı sonuçlar hakkında bilgi verdi

'BIRAKMIYORUM' DEDİ SONRA YARGITAY'I İŞARET ETTİ!
Aziz Yıldırım, "(Mayıs ayında buradayım. Bırakmıyorum) lafını başka anlamda anlayıp, başka yere çekmeyin. Ne zaman Yargıtay onaylar, o zaman biz de kongre kararı almış oluruz" diyerek toplantı sonrası bir açıklama daha yaptı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)