BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNail Olpak'tan erken seçim açıklaması----

Nail Olpak'tan erken seçim açıklaması

Nail Olpak'tan erken seçim açıklaması
13 Ağustos 2015 - 21:27 www.finansgundem.com

MÜSİAD Başkanı Olpak: "Teorik olarak başka bir koalisyon alternatifi hala ortada olsa da muhtemel gidiş yeni bir seçime doğrudur"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak, koalisyon görüşmelerinin sonucuna ilişkin, "Teorik olarak başka bir koalisyon alternatifi hala ortada olsa da muhtemel gidiş yeni bir seçime doğrudur" açıklamasını yaptı.

Olpak, konuya ilişkin açıklamasında, tırmanan terör olaylarının kendilerini derinden üzdüğünü ifade etti. Bu saldırılarda yaralananlara acil şifa, şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dileyen Olpak, temennilerinin terör eylemlerinin en kısa zamanda sona ermesi ve suçluların yakalanması olduğunu belirtti.

7 Haziran seçimlerinin ardından yaptıkları açıklamaları anımsatan Olpak, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Millet iradesi doğrultusunda oluşan Meclis aritmetiğinden bir hükümet çıkarmak için samimi ve iyi niyetle gayret edilmesi gerektiğini ifade ederek, istikrar adına tüm siyasi partilerimize çağrıda bulunmuş, bütün iyi niyet ve gayrete rağmen bir koalisyon kurulamaması durumunda, elbette yeni bir seçim yapılmasının doğal sonuç olacağını ifade etmiştik. Siyasi partilerin, yetkili kurullarında ve karşılıklı görüşmeleri neticesinde, şu ana kadar bir koalisyon hükümeti kurulamaması kararları kendi takdirleridir. Bu durumda, teorik olarak başka bir koalisyon alternatifi hala ortada olsa da, muhtemel gidiş yeni bir seçime doğrudur. Tekrar milletimizin hakemliğine başvurularak yeni bir seçime gidilmesine saygılı olduğumuzu belirtiriz. Beklentimiz, hızla yeni bir seçim için karar sürecinin, öncelikle Meclis'in kendi dinamikleri içerisinde gerçekleşmesidir. Muhtemel yeni seçim sürecinde de istikrarımızın bozulmaması için, her türlü tedbirin alınmasının gereğini tüm siyasilerimize hatırlatır, sonucun hayırlı olmasını dileriz."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)