BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDEİK Başkanı Nail Olpak: Gururluyuz----

DEİK Başkanı Nail Olpak: Gururluyuz

DEİK Başkanı Nail Olpak: Gururluyuz
29 Ekim 2018 - 20:54 www.finansgundem.com

DEİK Başkanı Olpak, bugün açılan İstanbul Havalimanı’yla ilgili bir değerlendirme yaptı

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, bugün açılan İstanbul Havalimanı’yla ilgili yazılı bir değerlendirme yaptı.

Olpak, şunları kaydetti.

“Bugün, Cumhuriyetimizin 95. yıldönümünü kutlamanın mutluluğu ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli projelerinden birinin hayata geçmesine şahitlik etmenin heyecanını ve gurunu yaşıyoruz. Gururluyuz çünkü sadece ülkemizin değil dünyanın en büyük havalimanına kavuştuk.

1,6 milyon metrekare lojistik alanı ve 5,5 milyon ton kargo kapasitesiyle İstanbul Havalimanı, ülkemizi dünyanın yeni ticaret merkezi haline getirecek. DEİK olarak işimizi dünyaya taşıyan bir iş platformuyuz ve yürüttüğümüz ticari diplomasi faaliyetlerinde yeni havalimanımızın gücü bize güç katacak. Deyim yerindeyse yeni havalimanımız milyonların yanı sıra ticareti de uçuracak.

Bize bu gururu yaşatan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya hayırlı olsun.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)