BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporNadal, yenilgisini evliliğe bağlayanlara sert çıktı----

Nadal, yenilgisini evliliğe bağlayanlara sert çıktı

Nadal, yenilgisini evliliğe bağlayanlara sert çıktı
12 Kasım 2019 - 15:55 www.finansgundem.com

Ünlü İspanyol tenisçi Rafael Nadal, ATP Finalleri'nde rakibinin karşısında set alamadan mağlup olmasını yeni evlenmesine bağlayan sorular karşısında “Zırvalık” yorumunu yaptı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) Finalleri’nin son şampiyonu Alexander Zverev, turnuvanın 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal'ı, 6-2 ve 6-4’lük setlerle mağlup etti.

Zverev, rakibine set vermedi.

Bu yenilginin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Rafael Nadal, yeni yaptığı evlilik nedeniyle dikkatinin dağınık olup olmadığı yönündeki soruları ‘zırvalık’diye niteledi.

33 yaşındaki ünlü raket, “Sahiden bana bunu mu soruyorsun? Bu ciddi bir soru mu yoksa bir şaka mı? Tamam, şaşırdım. 15 yıldır aynı kadınla beraber olan, oldukça düzenli ve normal bir hayat sürdüren bana bunu sorman büyük bir sürpriz. Parmağına bir yüzük takıp takmaman fark etmez. Kişisel alanımda oldukça normal bir adamım” diye konuştu.

Gazeteciye, eşiyle ne zamandır birlikte olduğunu soran ve “30 yıl” yanıtını alan Nadal, “Ve ondan önce? Ah, belki de önce emin değildin. İşte bu yüzden” karşılığını verdi.

Konuşmasına devam eden Nadal, “Tamam. İspanyolca’ya geçiyoruz, çünkü bu zırvalık”dedi.

Sakatlığı nedeniyle Paris Masters Tenis Turnuvası'ndan çekilmek zorunda kalan Rafael Nadal, Londra’daki finallere de performansı hakkında devam eden kuşkular altında giriyordu.

Nadal, geçen ay İspanya’da Mallroca Adası'nda düzenlenen bir törenle çocukluk aşkıMaria Francisca Perello ile evlenmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)