BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMuz sallayan taraftar konuştu----

Muz sallayan taraftar konuştu

Muz sallayan taraftar konuştu
14 Mayıs 2013 - 07:48 www.finansgundem.com

Elinde muzla kameralara yansıyan taraftar, yanlış anlaşıldığını söyledi

Fenerbahçe, Galatasaray karşılaşmasında tribünlerden sahaya doğru gösterdiği muzla gündeme gelen taraftar bir televizyon kanalına konuştu.
İsmi açıklanmayan T.D, muzu sahaya salladığı sırada sahada Muslera'dan başka kimse olmadığını belirterek ırkçı bir insan olmadığını ve bunu ırkçılık olarak değerlendiren insanlardan da özür dilediğini ifade etti.
"Hayatımda kimseye ırkçılık yapmadım"
"O muz benim elimdeyken hiçbir Galatasaraylı futbolcu sahaya çıkmamıştı. Sadece Galatasaray teknik direktörleri ve Muslera vardı. İnanılmaz şekilde husursuzum, iyi bir Fenerbahçeliyim ama o hareketi yapacak kadar şerefsiz değilim. Ben o muzu yemek için aldım. Galatasaray taraftarlarından özür diliyorum ama ben hayatımda kimseye ırkçılık yapmadım. Drogba ve Eboue'ye böyle bir şey yapmadım. Bizde Webo da var Sow var."
"Özür dilerim"
"Yanımda çocuklar vardı, yanımdaki adam bana muzu bana verdi. Muslera'ya karşı bir tepki oldu, ben de o tepkiye katıldım. Muzu ırkçılık olarak göstermedim. Ben böyle bir insan değilim. Kendi kulübümden de Galatasaray taraftarından da özür dilerim."
"Kötü niyetim yoktu"
"O benim hayatımın en büyük hatasıydı. Ben hayatım boyunca ırkçılığa karşı mücadele ettim. Maçın atmosferiyle bazı şeyler oldu ama burada hiçbir şekilde kötü bir niyetim yoktu."
"Ben bir Drogba hayranıyım"
"Ben bir Drogba hayranıyım, yıllardır onu sevgiyle izliyorum. Hiçbir şekilde hiçbir siyahi futbolcuya böyle bir tepki olamaz. Tekrar tekrar herkesten özür diyorum. Öldürülen Burak kardeşimiz için Allahtan rahmet diliyorum. Bu durum da Galatasaray camiasına mal edilmemeli. Beni siz aramadınız, ben sizi aradım ve doğruları, hissettiklerimi anlatmak istedim"
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)