BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMusul'a büyük operasyon çok yakında----

Musul'a büyük operasyon çok yakında

Musul'a büyük operasyon çok yakında
30 Eylül 2016 - 20:44 www.finansgundem.com

Fransa Savunma Bakanı Jean-Yves Le Drian, Charles de Gaulle uçak gemisinden kalkan Fransız uçaklarının bugün Musul'daki DAEŞ hedeflerini vurmasının, kentin terör örgütünden kurtarılması için başlatılacak büyük operasyonun habercisi olduğunu belirtti.

Savunma Bakanı Jean-Yves Le Drian, basına yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı François Hollande'ın emirleri doğrultusunda bölgedeki koalisyon güçlerini desteklemek için Fransız savaş uçaklarının bugün Musul'da DAEŞ'e yönelik operasyon düzenlediğini ifade etti.

Fransız bakan, "Bugünkü operasyonlar, bölgedeki koalisyon güçlerini desteklemek içindi. Musul'un terör örgütü DAEŞ’in elinden alınması için büyük harekat hemen olmasa bile çok yakında başlayacak." dedi.

Bugünkü operasyonlarda, 8 Rafale uçağı DAEŞ hedeflerini bombalamıştı. 24 Rafale uçağı taşıyan Charles de Gaulle, eylül başında bölgeye gönderilmişti.

Fransa Ocak 2015'te Paris'te 12 kişinin öldüğü Charlie Hebdo saldırılarının ardından Irak ve Suriye'deki DAEŞ hedeflerine yönelik koalisyon operasyonlarına katılmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)