BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMustafa ve Ali Koç nasıl Fenerli oldu----

Mustafa ve Ali Koç nasıl Fenerli oldu

Mustafa ve Ali Koç nasıl Fenerli oldu
22 Ocak 2016 - 05:20 www.finansgundem.com

İyi bir Beşiktaşlı olan babaları Rahmi Koç’a rağmen önce kendisi F.Bahçeli olan Mustafa Koç, kardeşi Ali Koç’a da sarı-lacivertli formayı giydirdi

Beşiktaşlı Rahmi Koç, sorulduğunda oğulları Mustafa ve Ali’yi evdeki garsonun gizli gizli çalışarak Fenerbahçeli yaptığını, ama diğer oğlu Ömer’i ise son anda Beşiktaş saflarında tutmayı başardığını anlatır.

Mustafa Koç da babasını doğrulayarak şunları anlatmıştı: “Evet, beni evimizdeki garson Fenerbahçeli yaptı. Ali’ye ise, ben ‘Oğlum başka seçeneğin yok, sen Fenerli olacaksın’ diye bastırdım. O sıralarda 5 yaşında olan Ali de Fenerbahçe’yi seçti.”

Fenerbahçe yönetiminde yer alan ve gelecek için de adı başkanlık için geçen Ali Koç, ağabeyiyle birlikte nasıl Fenerbahçeli olduklarını şöyle anlatıyor: “Mustafa Ağabey’in doğduğu yıl bizde çalışmaya başlayan, ondan sonra da Koç Holding’de Rahmi Koç’un kat görevlisi olarak çalışan Kamer Kaya, önce Mustafa Ağabey’imi Fenerbahçeli yaptı. Sonra Mustafa ile birlikte ikisi beni Fenerbahçeli yaptı.”

Altı yaşından beri maça gittiğini anlatan Ali Koç, “Kamer, bir müddet bizden ayrılıp, Almanya’ya gitmişti. Sonra döndü ve 15 senedir yine birlikteyiz. Bugün bile maçlara birlikte gideriz. Beni Fenerbahçeli yaptığı için hayatımda çok önemli, özel bir yeri var. Küçükken, ‘Büyüyeceğiz, iş güç sahibi ve aile sahibi olacağız, bu işler de yavaş yavaş hafifler’ diye düşünürdük. Ama tersi oldu. Zaman geçtikçe Fenerbahçe daha çok zamanımı almaya başladı” diye anlatıyor sarı lacivert aşkın gelişimini..

‘FUTBOLDAN HiCAP DUYUYORUM’

MUSTAFA KOÇ, eskiden formaları çekip izlemeye gittiği futboldan ne yazık ki şiddet yüzünden  soğuğudunu açıklamıştı, Kasım 2014’te gazetecilerle yaptığı bir sohbette. Şöyle demişti Koç: “Futbol konusunda heyecanım bitmek üzere. Futboldan hicap duyuyorum. Artık daha ötesi yok. Benim iki kızım da koyu Fenerbahçelidir. Formaları giyip cumartesi-pazar Kalamış marinanın maç öncesi ritüeline gider, stada girerdik. Tüm bunları bıraktık. Ben bile artık televizyonu açıp maçları izlemiyorum maalesef.”  (Hürriyet)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)