BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMustafa Sarıgül, CHP bayraklarıyla tura çıktı----

Mustafa Sarıgül, CHP bayraklarıyla tura çıktı

Mustafa Sarıgül, CHP bayraklarıyla tura çıktı
14 Eylül 2013 - 14:29 www.finansgundem.com

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül büyük bir araç konvoyuyla Trakya turuna çıktı

Yüzlerce araçlık konvoyla Şişli Belediye binası önünden saat 10.00 sıralarında yola çıkan Mustafa Sarıgül mitinglerde kullandığı aracın içinden güzergah üzerindeki vatandaşları selamladı. Konvoyun geçişine kısa bir süre Sarıgül'ü destekleyen bir grup güzergah üzerinde bulunan Ayvansaray üst geçidine, "İstanbul aşkına değişime inanan ve inandıran lider" yazılı pankart açtı. Konvoyda bulunan ve Sarıgül'ün posterlerinin olduğu bazı araçlarda bulunanların CHPbayrakları sallaması dikkat çekti. Büyük konvoy nedeniyle 1'inci çevreyolu İstanbul-Edirne istikametinde trafik durma noktasına gelirken, Mecidiyeköy-Bogaziçi Köprüsü trafiğinin boş olduğu görüldü.
Mustafa Sarıgül, saat 15.30 sıralarında Edirne Keşan Yeni Muhacir Belediyesi önünde miting düzenleyecek.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dehadi14 Eylül 2013 20:06

    kılıçtaroğlu bekleneni veremedi. sepetleyecekler. yeni yüz yeni imaj önce duvarlara yazdılar çare sarıgül diye, şimdi icraat boyutunu gerçekleştiriyorlar. türkiyede sol bir muhalefete ihtiyaç var bakalım sarıgül bunu yapabilecekmi

  • ahmet14 Eylül 2013 17:05

    chp nin basına yakısır.ama tum kadroyı gonderebilirse varlıgının bir anlamı olur.aksi takdirde oda kılıcdaroglu ve baykal gibi kukla olur.

  • Kemal14 Eylül 2013 14:44

    Edirne Belediyesi'ne mi aday olacak...? Anlasilan CHP basina gecmek istiyor. Bu hareketiyle en kisa zamanda Kiliclaroglu onu uzaklastirmaya calisacaktir.