BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMustafa Koç’suz üçüncü yıl----

Mustafa Koç’suz üçüncü yıl

Mustafa Koç’suz üçüncü yıl
21 Ocak 2019 - 09:45 www.finansgundem.com

Vizyoner iş adamı, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı’yken 2016’da kalp kriziyle genç yaşta hayata veda eden Mustafa Koç bugün anılıyor.

FINANSGUNDEM.COM

Adını gururla taşıdığı dedesi, Türk ekonomisinin duayenlerinden Koç Holding’in kurucusu Vehbi Bey’in Türk sanayisine diktiği bayrağı yeni zirvelere taşırken genç yaşta (55) kalp krizine yenik düşen iş dünyasının değerli ismi Mustafa Vehbi Koç bugün anılıyor.

Bugün, Türk özel sektörü için olduğu kadar, ünlü markalarıyla da Türkiye’nin küresel ekonomideki temsilcilerinden olan Koç Grubu’nu yatırımda ve istihdamda daha da güçlü kılacak adımların mimarı Mustafa Koç’un aramızdan ayrılışının, büyük üzüntünün üçüncü yıldönümü.

Birikimi, vizyonu, enerjisi, performansı ve aile kurumuna verdiği önemle genç iş adamlarına örnek olan, ekonominin önemli aktörlerinden Mustafa Vehbi Koç için Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında tören düzenlenecek.

Mustafa Koç’a bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz...

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)