BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMustafa Koç seçim için ne dedi----

Mustafa Koç seçim için ne dedi

Mustafa Koç seçim için ne dedi
12 Ağustos 2014 - 18:26 www.finansgundem.com

Mustafa Koç: "Ülkemizin, ilk kez halkın katılımıyla cumhurbaşkanını seçerek önemli bir demokrasi sınavını başarıyla verdiğine inanıyorum"

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, "Ülkemizin, ilk kez halkın katılımıyla cumhurbaşkanını seçerek önemli bir demokrasi sınavını başarıyla verdiğine inanıyorum" şeklinde açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı seçimlerine ilişkin sorusunu yanıtlayan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, seçim sonucunda halkın oyuyla birinci turda cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.
 
Koç, Türkiye'nin ilk kez halkın katılımıyla cumhurbaşkanını seçerek önemli bir demokrasi sınavını başarıyla verdiğine inandığını belirterek şöyle konuştu: "Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması yolunda birlik ve beraberlik ile güçlenen demokrasinin, istikrarın ve toplumsal huzurun büyük önem taşıdığına inanıyorum.
 
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemize ve halkımıza hayırlı olmasını dilerken, Cumhurbaşkanlığı görevini tamamlayan Sayın Abdullah Gül'e şükranlarımızı sunuyorum.''
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)