BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMustafa Koç dün gece Erdoğan'la görüştü----

Mustafa Koç dün gece Erdoğan'la görüştü

Mustafa Koç dün gece Erdoğan'la görüştü
21 Ocak 2016 - 13:48 www.finansgundem.com

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir görüşme gerçekleştiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç bugün Davos'a gidecekti

Ölümüyle Türkiye’de büyük üzüntü yaratan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un bugün Davos'a gitmeyi planladığı ortaya çıktı.

İşadamı Mustafa Koç, bugün 13:00’te Davos’a gitmeyi planlıyordu.Koç, dün öğleden sonra kendisine ait özel uçağıyla Ankara’ya uçtu.

ERDOĞAN'LA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Görüşme sonrası saat 21:00 sıralarında İstanbul’a döndü.

GÖRÜŞME SONRASI OLDUKÇA MUTLUYDU

Oldukça keyifli ve mutlu idi. Özel uçağıyla bugün 13:00’te önce Zürih’e uçacak, oradan da Davos’a geçecekti. Çocukları ile birlikte tatil planı yapıyordu.

"BAŞIMIZ SAĞOLSUN"

Koç Holding, yönetim kurulu başkanları Mustafa Koç'un vefatını yazılı açıklamayla duyurdu. Açıklamada, "Bu sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mustafa V. Koç’u tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağolsun!" ifadeleri kullanıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)