BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMustafa Denizli'nin peşini bırakmıyorlar!----

Mustafa Denizli'nin peşini bırakmıyorlar!

Mustafa Denizli'nin peşini bırakmıyorlar!
19 Eylül 2013 - 10:59 www.finansgundem.com

İranlılar, Mustafa Denizli'yi borçlarını ödemediği gerekçesiyle FİFA'ya şikayet etmekle tehdit ettiler...

Alacaklarını tahsil edemediğini öne sürerek Mustafa Denizli'yi FİFA'ya şikâyet etmekle tehdit eden İran'ın Persepolis takımı, tecrübeli teknik adamın borcunu ödemeye hazır olduğunu bildirdi.
İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı, Persepolis'in hukuk işlerinden sorumlu danışmanı Mustafa Şükri'nin bu hafta içinde Türkiye'ye giderek Mustafa Denizli ile görüşeceğini yazdı. Görüşmede, Türk teknik adamın Persepolis'e olan borcu ele alınacak. Kulüp yetkilileri, Denizli'nin söz konusu görüşmede İran takımına olan sorumluluğunu yerine getirip dosyanın tamamen kapanmasını isteyeceğini aktardı.
Persepolis takımı geçen ay Denizli'den alacaklarını tahsil edemediğini öne sürerek deneyimli teknik adamı Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'ne (FİFA) şikâyet etmekle tehdit etmişti. Mustafa Denizli, 2011 yılında Persepolis ile 1,5 yıllık anlaşma imzalamasına rağmen geçen yılın haziran ayında ailevi nedenlerini gerekçe göstererek anlaşma süresi dolmadan takımdan ayrılmıştı.
(Ekber Karabağ/Hürriyet)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)