BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMustafa Akıncı'nın kızı Rum dergisine kapak ----

Mustafa Akıncı'nın kızı Rum dergisine kapak

Mustafa Akıncı'nın kızı Rum dergisine kapak
28 Eylül 2015 - 06:40 www.finansgundem.com

KKTC Cumhurbaşkanı'nın stilist kızı Zerrin Akıncı, Kıbrıs Rum kesiminin en ünlü moda dergisi Must'a kapak oldu

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın stilist kızı Zerrin Akıncı, Kıbrıs Rum kesiminin en ünlü moda dergisi Must'ın bugün yayına çıkacak Ekim sayısına kapak oldu.

Kendi tasarımı elbisesiyle dergiye mankenlik yapan Zerrin Akıncı, röportajında çocukluğunu, hayallerini ve uluslararası moda dünyasına nasıl adım attığını anlattı.Zerrin Akıncı, KKTC'de Nisan ayında yapılan cumhurbaşkanlığı seçimini kazanan Mustafa Akıncı'nın 3 kızından en küçüğü. Genç Akıncı, KKTC'de halkla ilişkiler lisans eğitiminden sonra çocukluk hayalini takip ederek önce İngiltere'de Greenwich Üniversitesi'nde pazarlama ve ardından ABD'nin Las Vegas kentindeki Nevada Üniversitesi'nde stililistlik eğitimi aldı. Üniversiteden 'Fashion Art' ödülüyle mezun olan Akıncı, 1999'da New York'ta düzenlediği ilk defilesinde de moda ikonu ödülü kazandı.



DİZİLERİN ARANAN TASARIMCISI

Rum dergisinin geçen ay özel çekim yaptığını belirten Zerrin Akıncı, Hürriyet'e verdiği demeçte, 2015 yeni sezon, moda tasarımlarını hazırlandığını ve çok yoğun bir çalışma sürecinden geçtiğini söyledi. Akıncı, "Kendi imzamı taşıyan tasarımları 3 yıldır KKTC'de seri şekilde üretiyoruz. Londra, İstanbul ve İzmir'de büyük alışveriş merkezlerinde özel tasarım olarak satılıyor. Eserlerime talep oldukça iyi" dedi.Televizyon dizilerinde de çok talep aldığını anlatan Akıncı, "Medcezir, Kiraz Mevsimi, O Hayat Benim, Poyraz Karayel, Çilek Kokusu ve Güllerin Savaşı, tasarımlarının kullanıldığı dizilerden bir bölümü. Genelde başroldeki kadın oyuncular için benden özel tasarım elbise isteniyor" diye konuştu.

ABD VE İNGİLTERE'DE DEFİLE

KKTC'de kurduğu kendi adını taşıyan modaevi MadebyZA ile Londra ve New York ve İstanbul'da yine kendi imzasını taşıyan kreasyonlarıyla defileler düzenleyen Zerrin Akıncı, Mayıs ayında İstanbul'da 4'üncü Fashion TV Eyewear Moda Ödülü aldı. İmal ettiği özel tasarımlarını İngiltere'de pazarlayan 33 yaşındaki Akıncı, KKTC'nin de en iyi modacısı ödülüne sahip.

SEÇİM KAMPANYASI

Zerrin Akıncı babasının seçim kampanyasında da aktif olarak çalıştı. Miting ve gezilerinde babası Mustafa Akıncı'nın yanından ayrılmayan Zerrin Akıncı, gençlerin oylarını Akıncı'ya yönlendirmesinde etkili oldu. Zerrin Akıncı, Kıbrıslı Türk Sercan Erozan ile evli. (Hürriyet / Ömer Bilge)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)