BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMusk'tan 128 milyon dolarlık gayrimenkul satışı----

Musk'tan 128 milyon dolarlık gayrimenkul satışı

Musk'tan 128 milyon dolarlık gayrimenkul satışı
14 Mart 2022 - 14:15 www.finansgundem.com

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, California'daki yedi evini "ev sahibi olmama" sözünü yerine getirmek için sattığını açıkladı.

Elon Musk, 2020’de tüm evlerini satacağını ve çok daha minimal bir hayat seçeceğini açıklamıştı. Musk, o günden beri de elindeki tüm gayrimenkulleri satmaya devam ediyor.

The Times’ın haberine göre; Tesla ve SpaceX’in CEO’su Los Angeles’ın en seçkin mahallelerinden biri olan Bel Air’deki evleri de içeren gayrimenkullerini, yaklaşık 128 milyon dolara satarak yaklaşık 25 milyon dolar kâr sağladı.

Dünyanın en zengin insanlarından olan Musk’ın sattığı evler arasında yıkılmaması veya ruhunu kaybetmemesi şartıyla satın aldığı aktör Gene Wilder’ın eski evi de yer alıyor.

Musk’ın Bel Air’deki dört evi, Los Angeles emlak geliştiricisi Ardie Tavangarian’a satıldı. Tavangarian, mülkleri birleştirmeyi düşündüğünü ancak planlama iznine bağlı olduğunu söyledi.

Teknoloji şirketi işleten Kirill Evstratov ise Musk’ın Kuzey Kaliforniya’daki Hillsborough’daki mülkünü 30 milyon dolara satın aldı. Çinli bir milyarder ve bir mobil oyun şirketinin kurucusu olan William Ding de Bel Air’deki bir malikâne için 29 milyon dolar ödedi.

Mayıs 2020’de tüm gayrimenkullerinden kurtulma sözü veren 50 yaşındaki Musk, SpaceX’in roket fırlatma sahasına yakın Teksas’taki bir kasabayı belirterek, “Birincil evim, SpaceX’ten kiraladığım Boca Chica/Starbase’deki 50 bin dolarlık ev” dedi.(Sözcü)

SpaceX ve Tesla'da enflasyon baskısı

 

Elon Musk'ı tek başına büyüten kadın

 

Elon Musk’ın şifreli Bitcoin mesajı

 

Musk Rusya'yı engellemeyecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)