BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMusk'ın yeni evi----

Musk'ın yeni evi

Musk'ın yeni evi
07 Temmuz 2021 - 12:05 www.finansgundem.com

Dünyanın en zenginleri listesinde üçüncü sırada bulunan milyarder girişimci Elon Musk, hayat tarzını değiştirmeye devam ediyor.

Dünyanın en zengin üçüncü insanı Elon Musk, gayrimenkullerini sattıktan sonra SpaceX tesislerinin yakınında bir prefabrik eve yerleşti. Hayatını 38 metrekareye sığdıran Musk, 50 bin dolar değer biçilen evi kiraladı.

SpaceX ile Tesla gibi şirketlerin kurucusu ve 160 milyar doları aşkın servetin sahibi olan 50 yaşındaki Musk, sahip olduğu gayrimenkulleri birer birer satma kararı aldı. California’daki altı mülkünü satan Musk, son olarak Bay Area’daki malikanesini 37 milyon dolara satışa çıkardı.

New York Post gazetesi, evlerini satan Musk’ın yeni yaşamını gündeme getirdi. Gazete, Musk’ın Boca Chica'da SpaceX’in tesisinin bulunduğu bölgede bir prefabrik evde yaşadığını aktardı. Ünlü iş insanının 50 bin dolar değer biçilen evi kiraladığı belirtildi.

38 metrekarelik modüler ev ‘tiny house’ (küçük ev) konseptiyle tasarlanmış. Boxabl tarafından tasarlanan ev bir yaşam alanı, tuvalet, yatak ve mutfaktan oluşuyor.

Bezos'un servetinde yeni rekor

 

ABD'de yatırımcıların üçte ikisi Musk'ı takip ediyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)