BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMusk'ın kovduğu yöneticiler 122 milyon dolar tazminat alacak----

Musk'ın kovduğu yöneticiler 122 milyon dolar tazminat alacak

Musk'ın kovduğu yöneticiler 122 milyon dolar tazminat alacak
29 Ekim 2022 - 10:56 www.finansgundem.com

Elon Musk'ın Twitter'dan kovduğu 3 üç yöneticiye 122 milyon dolar tazminat ödenecek. Yöneticiler tazminatın üstüne sahip oldukları hisseler karşılığında ise 65 milyon dolar alacak.

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk tarafından işlerine son verilen üç üst düzey yönetici yaklaşık 122 milyon dolar tutarında tazminat alacak.

Musk, sosyal medya platformunu satın aldığı gün, Euronews'in haberine göre Twitter İcra Kurulu Başkanı (CEO) Parag Agrawal, Mali İşler Direktörü (CFO) Ned Segal, üst düzey hukuk ve politika yöneticisi Vijaya Gadde'yi "platformdaki sahte hesapların sayısı konusunda kendisini ve Twitter yatırımcılarını yanıltmakla" suçlayarak kovmuştu. 

Şirket yöneticilerinin ücretleri konusunda araştırmaları ile tanınan Equilar firmasına göre bu üç yöneticiye 122 milyon dolar tazminat ödenecek.

Tazminatları "altın paraşüt" olarak adlandıran Equilar, Reuters'e gönderdiği bir e-postada Agrawal'ın 57,4 milyon, Segal'ın 44,5 milyon ve Gadde'nin 20 milyon dolar ücret alacağı değerlendirmesinde bulundu. 

Bu ödemelere ek olarak, üç yönetici şirkette sahip oldukları hisseler karşılığında Musk'tan toplu olarak 65 milyon dolar alacak.

Trump: Twitter artık daha akıllı ellerde

 

Twitter'ın Elon Musk'a satışı tamamlandı

 

Resmen duyurdu: Elon Musk'tan flaş Twitter açıklaması!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)