BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemElon Musk kendi kuracağı üniversitede okuyacak!----

Elon Musk kendi kuracağı üniversitede okuyacak!

Elon Musk kendi kuracağı üniversitede okuyacak!
29 Ekim 2021 - 14:51 www.finansgundem.com

Dünyanın en zengin insanı unvanını elinde tutan Elon Musk kendi kuracağı üniversitede yeniden okumaya karar verdiğini açıkladı.

Tesla ve SpaceX CEO'su, ABD'li milyarder Elon Musk, 'Teksas Teknoloji ve Bilim Enstitüsü' isimli yeni bi üniversite kuracağını açıkladı.

Forbes dergisinin milyarderler listesine göre dünyanın en zengin insanı ünvanını ele geçiren ABD'li milyarder girişmici Elon Musk, yeni bir üniversite kuracağını ve burada yeniden eğitim alacağını söyledi.

"YENİDEN ÜNİVERSİTEYE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM"

Musk attığı son tweette "Yeni üniversiteye başlamayı düşünüyorum: Teksas Teknoloji ve Bilim Üniversitesi" yazdı. Ardından ise üniversiteyi kastederek "Destansı ürünlere sahip olacak" açıklamasında bulundu.

Musk, Queen's Üniversitesi'nde ve Pennsylvania Üniversitesi'nde eğitim görmüş ve okul hayatını 1997 yılında tamamlamıştı.

Öte yandan Elon Musk'ın kişisel serveti 288.6 milyar dolara çıktı. Amazon'un sahibi Jeff Bezos'u geride bırakan Musk böylece dünyanın en zengin insanı olmuş oldu.

Musk'tan milyarder vergisine tepki

 

Elon Musk’ın Dogecoin’e desteğinin perde arkası

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)