BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMusk: Kısıtlamalar tiranlığa giden yol!----

Musk: Kısıtlamalar tiranlığa giden yol!

Musk: Kısıtlamalar tiranlığa giden yol!
30 Ocak 2022 - 08:32 www.finansgundem.com

Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, korona virüs kısıtlamalarıyla ilgili olarak, "Halkı yeterince korkutursanız, özgürlüğün kaldırılmasını talep ederler. Bu tiranlığa giden yol" dedi.


Teknoloji girişimcisi, Amerikalıları "onlara oy vermemeye" çağırdı ama yine "onların" kim olduğunu netleştirmedi. Elon Musk, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Halkı yeterince korkutursanız, özgürlüğün kaldırılmasını talep ederler. Bu tiranlığa giden yol" dedi.

Musk, yarın Ottawa'da tüm resmi halk sağlığı önlemlerinin kaldırılması lehine bir protesto düzenlemeyi planlayan ve Kanadalı kamyon şoförlerinden oluşan marjinal grubu desteklerken BM'nin neden "2020 dünya ölüm oranlarını yayımlamadığını" da sorguladı.

Musk tecritler ve sosyal mesafenin muhtemel sonuçlarına ilişkin görüşlerini sık sık paylaşıyor ve Tesla'nın CEO'su, virüsün kendisinin ciddiyetini de sorguladı.

Musk, Mayıs 2020'de podcast sunucusu Joe Rogan'a "ölüm oranının DSÖ'nün söylediğinden çok daha düşük olduğunu", "gerçekten panik oluşmasının istendiğini" ve tecritlerin "temelde anayasanın ihlali" ve "medeni özgürlüklerimizin çiğnenmesi" olduğunu söylemişti.

Elon Musk'ın başı 19 yaşındaki gençle dertte! Para teklif etti ama...

 

Musk'ın McDonalds'a yaptığı Dogecoin çağrısına Burger King'ten yanıt geldi

 

Elon Musk'ın roketi kontrolden çıktı: Ay'a çarpacağı tarih açıklandı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E g.30 Ocak 2022 11:18

    GEÇEN YIL TÜCCAR SANAYİCİ VE SİYASETÇİ OLMAYAN 65 YAŞ VE ÜZERİNE GETİRİLEN BAZAN HAFTALARCA/AYLARCA SÜREN SOKAĞA ÇIKMA YASAKLARI TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA BİNDİRİLMEMELERİ İŞKENCEYE DÖNÜŞMÜŞTÜ