BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiMÜSİAD üyeleri yüksek teknolojiye yöneliyor----

MÜSİAD üyeleri yüksek teknolojiye yöneliyor

MÜSİAD üyeleri yüksek teknolojiye yöneliyor
20 Kasım 2015 - 10:14 www.finansgundem.com

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (MÜSİAD) düzenlediği Vizyoner'15 Sektörler Zirvesi'ne işadamları yoğun ilgi gösterdi

MÜSİAD'ın iki gündür devam eden Vizyoner'15 Sektörler Zirvesi'nin son günü işadamlarının teknoloji yatırımına ilgisini gösterdi. Zirvenin 'Gelecekte teknoloji' konulu oturumuna katılan Turkcell CEO'su Kaan Terzioğlu, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. A. Arif Ergin ve Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, panel sonrası işadamlarının akınına uğradı. 

ŞİRKETLERİ BEKLİYORUZ 

MÜSİAD üyeleri panelde anlatılan yeni iş modelleri konusunda detaylı bilgi almak ve sonra görüşmek üzere yoğun şekilde kart alışverişinde bulundu. Panelde konuşan TÜBİTAK Başkanı Arif Ergin, kurumun Ar-Ge'sini yaptığı ve ticari olarak üretilme aşamasına gelen teknolojileri anlattı. Ergin, yapılan araştırmaların işadamlarını beklediğini ve lisansların verilebileceğini söyledi. Ergin, "Şu anda kurumda ticari hayata geçmeyi bekleyen birçok teknoloji var. İletişimden enerjiye kadar her alanda çalışmalar yapıyoruz. Bunların arasında yeni bir işletim sistemi çalışmamız var. Bunu kuracak, işletecek ve devamında teknik destek verecek şirketlere ihtiyaç var" dedi.
Turkcell Üst Yöneticisi (CEO) Kaan Terzioğlu, sanayici işadamlarına iş süreçleri hakkında yardım alabilecekleri ya da akıllı telefonlarından koordine edebilecekleri en az bir uygulamaya sahip olmaları gerektiğini söyledi.
Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci ise mobil uygulamaların doktor ve hastalar için kolaylık sağladığına dikkati çekti. Birinci, "Bundan sonra hasta olmayı önlemek üzere yapılacak çalışmalar öne çıkacak" dedi. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)