BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMurat Yetkin Hürriyet'teki görevinden ayrıldı----

Murat Yetkin Hürriyet'teki görevinden ayrıldı

Murat Yetkin Hürriyet'teki görevinden ayrıldı
25 Eylül 2018 - 20:33 www.finansgundem.com

İngilizce yayın yapan Hürriyet Daily News gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni ve Hürriyet gazetesi yazarı Murat Yetkin'in görevinden ayrıldığı açıklandı.

Hürriyet Daily News’in Genel Yayın Yönetmeni ve Hürriyet yazarı Murat Yetkin görevinden ayrıldı. Yetkin’in yerine Gökçe Aytulu’nun getirildiği öğrenildi.

Gazete yönetimi tarafından çalışanlara gönderilen mailde Yetkin’in görevini bırakmasının “Demirören Medya Grubu yönetiminin planladığı değişimin önünü açmak adına” olduğu ifade edildi.

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, Yetkin’in ayrılmasını çalışanlara attığı mailde şöyle duyurdu:

“Değerli Yöneticilerimiz ve Çalışma Arkadaşlarımız,

Hürriyet Daily News (HDN) Genel Yayın Yönetmenimiz Murat Yetkin, Demirören Medya Grubu yönetiminin planladığı değişimin önünü açmak adına görevinden ayrılma kararı almıştır. Kendisine bugüne kadarki tüm çalışmaları için çok teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Murat Yetkin'in ayrılması sonrasında, kendisinden boşalan HDN Genel Yayın Yönetmenliği pozisyonuna, 1 Ekim 2018'den itibaren geçerli olmak üzere, halihazırda Hürriyet Yazı İşleri Müdürü olarak çalışan Gökçe Aytulu atanmıştır.

Gökçe Aytulu'ya bu yeni görevinde de başarılarının devamını diliyor, bu değişimin hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)