BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMurat Ülker'i tehdit eden kişiye dava----

Murat Ülker'i tehdit eden kişiye dava

Murat Ülker'i tehdit eden kişiye dava
05 Kasım 2015 - 17:45 www.finansgundem.com

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'i tehdit eden kişiye 5 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'i,  mektup yazmak suretiyle tehdit ettiği öne sürülen kişi hakkında, 5 yıl 3 aya  kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. 
 
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Murat  Ülker'in, Selahattin S. adlı bir kişinin kendisine tehdit içerikli mektuplar  yazdığını belirterek şikayetçi olduğu ve bu kapsamda soruşturma başlatıldığı  aktarıldı. 
 
İddianamede, müşteki Murat Ülker'in, Ülker markasını bünyesinde  barındıranYıldız Holding'in yönetim kurulu başkanı olduğu belirtildi. Şüpheli  Selahattin S'nin ise, Ülker'in, yöneticisi olduğu şirket nedeniyle elden  çıkartmak zorunda kaldığını iddia ettiği baba mirasını almak için müştekiden  defaten taleplerde bulunan bir kişi olduğu aktarılan iddianamede, bu nedenle  şüphelinin çeşitli tarihlerde mektuplar kaleme alarak Murat Ülker'e gönderdiği  anlatıldı. 
 
İddianamede, şüpheli Selahattin S'nin mektuplarında, "Bana yapılan  ihanetin bedeli sorulacak. Babaların yaptığı hataların cezasını evlatları çeker.  Çektiğim çilelerin bedelini sizden tahsil edeceğim" şeklinde tehdit içeren  ifadeler kullandığı bildirildi. 
 
Bu kapsamda şüpheli Selahattin S'nin üzerine atılı suçu işlediği  belirtilen iddianamede, "tehdit" ve "kişilerin huzur ve sükununu bozma"  suçlarından 9 aydan 5 yıl 3 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. (Vatan)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)